1-3 τον Καμπανιακό ο ΠΑΟΚ Β [εικόνες]

Εμφανώς καλύτερος, αλλά και πληθωρικός όπως αποδείχτηκε, ο ΠΑΟΚ Β κέρδισε 3-1 τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα για την 4η αγωνιστική της Super League 2 και έφτασε στους οκτώ βαθμούς.
1-3 τον Καμπανιακό ο ΠΑΟΚ Β [εικόνες]
Photo Credits: @PAOKFC

Ορμητικός ο ΠΑΟΚ από το πρώτο σφύριγμα, κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 2′ με τον Ουρτάδο να φεύγει μόνος και να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή. Ο Κανίς εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1, δίνοντας ακόμα περισσότερο δυναμισμό στο παιχνίδι της ομάδας, με τις επιθέσεις και τις ευκαιρίες να δημιουργούνται με καταιγιστικό ρυθμό. Καταγράψαμε τις σημαντικότερες στο 19′ με το σουτ του Σμυρλή, που έφυγε άουτ και στο 35′ αρχικά με τον Ουρτάδο και στη συνέχεια με τον Σμυρλή, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Γιακουμής. Η πίεση έφερε καρπούς στο 43′. Κανίς και Τσοπούρογλου συνδυάστηκαν ωραία, ο τελευταίος έκανε το «σπάσιμο» και στην επαναφορά της αρχικής απόκρουσης του Γιακουμή ο Γρόσδης έπιασε το σουτ εν κινήσει και με υπέροχο τρόπο έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος έκανε διαχείριση, συνέχισε να απειλεί προφανώς και ταυτόχρονα να μην απειλείται και στο 51′ ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι, όταν ο Ουρτάδο έκλεψε, έκανε την κούρσα και πλάσαρε για το 0-3. Είχε την ευκαιρία και για ένα ακόμα γκολ ο ΠΑΟΚ, στο 80′, με το σουτ του Ρουμιάντσεβ που πρώτα άγγιξε ο Γιακουμής και στη συνέχεια … έδιωξε το δοκάρι. Ο Καμπανιακός κατάφερε απλώς να μειώσει στο 90′ με τον Διαμαντόπουλο.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ το εντός έδρας με τον Διαγόρα (έγινε αναστροφή έδρας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καμπανιακός: Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (59′ Π. Καθάριος), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (46′ Μανιός), Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (46΄Σαρβανίδης)

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο.

Δείτε όλες τις εικόνες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...