«Για… λίγους το φιλικό με τον ΠΑΟΚ»

Η αναφορά των Σκωτσέζων για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο και το γήπεδο!
Πηγή: paok24.com
«Για… λίγους το φιλικό με τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: @thessports.gr website

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της για την παρουσία της στην Ολλανδία, εξέδωσε η Χιμπέρνιαν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το φιλικό που θα δώσει με τον ΠΑΟΚ στις 6 Ιουλίου, θα μπορεί να το παρακολουθήσει περιορισμένος αριθμός φιλάθλων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σκωτσέζοι ανέφεραν μεταξύ άλλων:

“Θα ταξιδέψουμε στην Ολλανδία αυτό το καλοκαίρι για να προετοιμαστούμε για τo πρωτάθλημα της William Hill Premiership 2024/25.

Ο Ντέιβιντ Γκρέι, το προπονητικό του επιτελείο και τα μέλη της πρώτης ομάδας θα πετάξουν για την Ολλανδία τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, πριν επιστρέψουν στο σπίτι την επόμενη Δευτέρα  8 Ιουλίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της εντατικής προετοιμασίας, η ομάδα του Γκρέι θα παίξει δύο φιλικά προετοιμασίας. Το ένα με τη γερμανική MSV Duisburg και το δεύτερο με τον Πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Η Χιμπέρνιαν θα αντιμετωπίσει την Ντούιτσμπουργκ σε ματς κεκλεισμένων των θυρών την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, ενώ το δεύτερο φιλικό μας με τον ΠΑΟΚ, θα γίνει τρεις ημέρες αργότερα, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 στο Sportpark Kerkebos (Molenstraat 37, 5866 AA Swolgen). Αυτό το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό για περιορισμένο αριθμό οπαδών, με τις πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια να κοινοποιούνται σε εύθετο χρόνο“.

Διαβάστε ακόμη...