Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Η ώρα της “πρώτης” και το μεγάλο ενδιαφέρον...
Πηγή: paok24.com
 Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου και των παικτών του στο γήπεδο έχει ξεκινήσει, με τους “ασπρόμαυρους” να επιστρέφουν στη… βάση τους.

Το πρώτο “ραντεβού” της νέας σεζόν, είναι αύριο το απόγευμα (20/6) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο. Τι περιμένουμε σε αυτή τη φάση; Τις αφίξεις στη Θεσσαλονίκη, την παρουσία του Καμαρά, την “πρώτη” του Θυμιάνη, αλλά και το comeback του Στέφαν Σβαμπ, που κι αυτός αναμένεται να είναι εδώ.

Με το πρώτο “ραντεβού” της χρονιάς να είναι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας αύριο, αναμένεται να γίνει γνωστή και μία πρώτη αποστολή με τους παίκτες που θα δώσουν το “παρόν” στις προπονήσεις σε πρώτη φάση, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο αναφορικά με το σκεπτικό του Λουτσέσκου για τους παίκτες που αγωνίστηκαν δανεικοί πέρυσι και το αν θα πάρει κάποιος από αυτούς μέρος στην προετοιμασία.

Η ομάδα θα ταξιδέψει με προορισμό την Ολλανδία στις 1/7 και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15 του μήνα, όπου θα δώσει τα καθιερωμένα φιλικά και κατόπιν, θα επιστρέψει στη … βάση της για να μπει σε ρυθμούς επίσημων αγώνων.

 

Διαβάστε ακόμη...