Προπονητής τερματοφυλάκων: Η επιλογή και η νέα εποχή

Η εμπειρία και ο καθοριστικός ρόλος του Λάππα.
Πηγή: paok24.com
Προπονητής τερματοφυλάκων: Η επιλογή και η νέα εποχή

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τη δουλειά με φόντο τη νέα σεζόν και από σήμερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν στο γήπεδο, μετρώντας αντίστροφα για την αναχώρηση με προορισμό την Ολλανδία.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, οι “ασπρόμαυροι” επιλέγουν την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και σε πρώτη φάση, σήμερα θα γίνει ένα πρώτο “ραντεβού” στο γήπεδο, το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Σε επίπεδο αλλαγών και νέων προσώπων, τα βλέμματα θα στραφούν και στον νέο προπονητή τερματοφυλάκων, καθώς με τον Τζόρτζιο Μπιάνκι να αποτελεί παρελθόν από το “ασπρόμαυρο” τιμ, μετακομίζοντας στη Φιορεντίνα, στον ΠΑΟΚ έτρεξαν τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να προχωρήσουν με τον επόμενο “εκλεκτό” κι αυτός, είναι ο Βαγγέλης Λάππας.

Ένας άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζουν καλά στην Τούμπα, καθώς όπως διαβάσατε από χθες μέσα από το PAOK24 στο παρελθόν είχε γίνει προσπάθεια ξανά προκειμένου να “μετακομίσει” στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, αυτή τη φορά υπήρξε το happy end. Ο Λάππας -λοιπόν- είναι αυτός που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο ρόλο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, έχοντας σημαντικό ρόλο αρχικά στις ακαδημίες και κατόπιν, στην πρώτη ομάδα.

Τη σεζόν 2016-17 ήταν στην Al Dhafra FC, ομάδα που αγωνίζεται στην Arabian Gulf League στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ έχει περάσει -παράλληλα- κι από τον ΟΦΗ, τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και τον Παναιτωλικό.

Ο Λάππας, έχει δουλέψει με top-level τερματοφύλακες στην καριέρα του, όπως ο Μανδάς, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ είχε καθοριστική συμμετοχή στην εξέλιξη του Στέφανου Καπίνο, όταν ήταν στον Αετό Κορυδαλλού, αλλά και του Κωνσταντίνου Τζολάκη στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. 

Διαβάστε ακόμη...