Οι ημερομηνίες που “τσεκάρει” ο ΠΑΟΚ

Τι έχουν μπροστά τους οι “ασπρόμαυροι”.
Πηγή: paok24.com
Οι ημερομηνίες που “τσεκάρει” ο ΠΑΟΚ

Οι διακοπές έφτασαν στο τέλος τους για τον ΠΑΟΚ και από σήμερα, άπαντες επιστρέφουν στη δουλειά.

Το πρώτο “ραντεβού” είναι το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να σηκώνουν μανίκια και όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω τους.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν μπροστά τους ένα γεμάτο καλοκαίρι, ξεκινώντας το ευρωπαϊκό ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου απέναντί τους θα βρουν τον νικητή του Μπάνια Λούκα (Βοσνία)Εγνάτια (Αλβανία), με φόντο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 23/24 Ιουλίου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 30/31 Ιουλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ακριβείς ώρες και ημέρες θα γίνουν γνωστές στις 26 του Ιούνη.

Εάν καταφέρει και πάρει την πρόκριση, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αγωνιστεί στις 6-7 και 13-14 Αυγούστου, ενώ τα πλέι οφ έχουν προγραμματιστεί για τις 20-21 και 27-28 Αυγούστου.

Σε πρώτη φάση και μετά από μερικές προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει την 1η του Ιούλη στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15 του μήνα, όπου θα δώσει τα καθιερωμένα φιλικά και κατόπιν, θα επιστρέψει στη… βάση της για να μπει σε ρυθμούς επίσημων αγώνων.

Διαβάστε ακόμη...