Κρίσιμη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ - Ποια είναι τα ανοιχτά μέτωπα

Αρκετά ζητήματα καλείται να «τρέξει» ο ΠΑΟΚ καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (1/7) η ασπρόμαυρη αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία. Η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να έχει ένα ενισχυμένο ρόστερ στα χέρια του, ειδικά σε κομβικές θέσεις.
Πηγή: sdna.gr
Κρίσιμη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ - Ποια είναι τα ανοιχτά μέτωπα

Ξεκινώντας από τα ζητήματα που δεν εμπνέουν ανησυχία, ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναμένεται εντός της αυριανής (25/6) ημέρας να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ έδωσε εξτρά μέρες στον Πορτογάλο δεδομένου του φόρτου στο μεταγραφικό μέτωπο, όπως αντίστοιχα και στον Τάισον, με τις «παλιοσειρές» να εντάσσονται αυτήν την εβδομάδα σε ρυθμούς προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, εξέλιξη αναμένεται να παρουσιάσει και η υπόθεση του Στέφανου Τζίμα, με την τελική απόφαση να ανήκει στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Η Νυρεμβέργη επιθυμεί να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της, με τον Μίρσολαβ Κλόζε να έχει επικοινωνήσει και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή που βλέπει με πολύ καλό μάτι την συγκεκριμένη προοπτική του δανεισμού.

Οριστική εξέλιξη είτε θετική είτε αρνητική θα έχει δεδομένα και η πολύκροτη υπόθεση του Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει πως αποσύρει το ενδιαφέρον του, την ώρα που ο Γάλλος χαφ διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τους πρωταθλητές μέσα από ασπρόμαυρες αναρτήσεις. Με γνώμονα πως ο Δικέφαλος θέλει επιτακτικά έναν ακόμη χαφ, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα...

Κρίσιμη εβδομάδα θα είναι αυτή που διανύουμε και για τον Τόμας Κεντζιόρα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να διαχωρίζουν την υπόθεση του Πολωνού από αυτήν του Μεϊτέ. Μιλώντας στο SDNA, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το θέμα θα κλείσει θετικά και ο «Κετζ», όπως τον αποκαλεί ο Ρουμάνος, θα ενταχθεί άμεσα στο γκρουπ:

«Προφανώς και είμαι αισιόδοξος για τον Κεντζιόρα, ένας επαγγελματίας άριστος που δεν είχε τραυματισμό, που βοήθησε τα μέγιστα. Απλά θεωρώ πως είναι πιθανόν να είναι εδώ την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. αυτήν) ο Κεντζιόρα και είμαι αισιόδοξος πως θα έρθει πίσω».

Θυμίζουμε πως ο παίκτης θα πρέπει να τα βρει με την Ντιναμό Κιέβου δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Οι αξιώσεις των Ουκρανών κρίθηκαν υπερβολικές από τους πρωταθλητές που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μόνο ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ.

Τέλος, αν και δεν είναι εύκολη υπόθεση, απάντηση αναμένουν οι Θεσσαλονικείς και από τον Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος «ξέσπασε» κατά της Εσπανιόλ μετά την άνοδο στη La Liga. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος φορ έκανε λόγο για πρόταση... ασέβειας των Ισπανών προς το πρόσωπό του, αφήνοντας αιχμές κατά της διοίκησης. Προφανώς ο ΠΑΟΚ θα πιέσει και άλλο τον ποδοσφαιριστή να απαντήσει άμεσα ώστε αν τελικώς δεν επιτευχθεί συμφωνία να στραφεί σε άλλες λύσεις που ήδη έχει ξεχωρίσει.

Διαβάστε ακόμη...