Τα φιλικά που έχουν “κλειδώσει” και η Ολλανδία

Το πιο απαιτητικό-σημαντικό διάστημα για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Τα φιλικά που έχουν “κλειδώσει” και η Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ κινείται ήδη σε ρυθμούς προετοιμασίας και το διάστημα, αυτό, περιλαμβάνει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι “ασπρόμαυροι” θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη έως την επόμενη Δευτέρα (1/7), όταν και θα αναχωρήσουν με προορισμό την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί, στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ θα δώσει -προφανώς- και κάποια φιλικά παιχνίδια, ενώ για την ώρα έχουν “κλειδώσει” τέσσερα από αυτά. Στις 3/7, ο “Δικέφαλος” θα βρει απέναντί του την ΑΕΚ Λάρνακας και μερικές ημέρες μετά, στις 6/7 είναι προγραμματισμένο το φιλικό “τεστ” απέναντι στην Χιμπέρνιαν.

Στις 10/7, θα ακολουθήσει το ματς με την Γκενκ και τρεις ημέρες μετά, (13/7) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ενώ υπάρχει πρόθεση να γίνει ένα ακόμη παιχνίδι στις 14/7.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα θα παραμείνει στο Χορστ της Ολλανδίας μέχρι τις 15 του μήνα, για να επιστρέψει κατόπιν στη… βάση του, μπαίνοντας σε ρυθμούς προκριματικών.

Διαβάστε ακόμη...