Προπόνηση κι αποστολή για Ολλανδία

Το πρώτο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25 ολοκληρώθηκε. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου, πήραν μία μέρα ρεπό και την Δευτέρα ταξιδεύουν για το Χορστ.
Προπόνηση κι αποστολή για Ολλανδία
Photo Credits: @PAOKFC.GR Website

Η τελευταία προπονηση στη Νέα Μεσημβρία ήταν… εξοντωτική. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση πέρασαν από ένα σιρκουί με εμπόδια με μπάλα, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 5 και μετά ξαναπέρασαν από το σιρκουί.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ ο Γιόνι Ότο έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

Διαβάστε ακόμη...