Ο… εργατικός Κεντζιόρα

Με δεδομένες τις υψηλές εντάσεις που σημειώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία το προηγούμενο χρονικό διάστημα απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων δεδομένων των εθνικών ομάδων, ο Ράζβαν Λουτσέσκου χορήγησε μονοήμερο ρεπό στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του προκειμένου να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της αγωνιστικής εβδομάδας που έπεται με Παναθηναϊκό.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο… εργατικός Κεντζιόρα
Photo Credits: @PAOKFC

Σε επίπεδο απουσιών για τους «ασπρόμαυρους» η προσοχή μετατοπίζεται σε Τάισον και Μπράντον Τόμας, με τον πρώτο να εμφανίζεται καθησυχαστικός αναφορικά με την κατάστασή του και τον δεύτερο να ακολουθεί θεραπεία και δουλειά στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram απομονώθηκε ο Τόμας Κεντζιόρα με ιδιαίτερη αναφορά στην εργατικότητα που επιδεικνύει ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός και στις προπονήσεις, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το φωτογραφικό «κλικ» που δημοσίευσε. «Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Επιβάλλεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό. Σε ό,τι αφορά εμένα, είμαι μαζί με την ομάδα κανονικά εδώ και ένα μήνα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα» επισήμανε ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Τόμας Κεντζιόρα:

Διαβάστε ακόμη...