Για να μαζευόμαστε…

Πρωινό είναι σήμερα το ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Πηγή: paok24.com
Για να μαζευόμαστε…
Photo Credits: @PAOKFC

Η προπόνηση των “ασπρόμαυρων” είναι προγραμματισμένη για τις 10:30, με τον Ρουμάνο προπονητή να περιμένει την επιστροφή του Ομάρ Κόλεϊ σε πρώτη φάση και αυτή των Κίριλ Ντεσπόντοφ, Μαντί Καμαρά κατά δεύτερη, για να ξεκινήσει να “προβάρει” το σχήμα και την τακτική που θα εφαρμόσει την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βέβαια, ο Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένος να περιμένει… γενικότερα από τη στιγμή που στο ιατρικό δελτίο έβλεπε αρκετά ονόματα τις τελευταίες ημέρες. Υπενθυμίζεται πως οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Σόλα Σόρετίρε δεν προπονήθηκαν χθες λόγω ίωσης, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπάμπα Ράχμαν έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Αντώνης Τσιφτσής ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και οι Γιόνι Ότο, Μπράντον Τόμας δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στο 100% στις προπονήσεις.

Ωστόσο, στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο υπάρχει η αισιοδοξία πως όλοι πλην Τσιφτσή, θα φωνάξουν “παρών” για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...