Δοκιμές και αποστολή για ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς Europa League κινείται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αύριο (24/10, 19:45) αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο της Τούμπας. Προέρχεται από την εκτός έδρας «μάχη» απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Πηγή: forzaonline.gr
Δοκιμές και αποστολή για ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOK FC

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» πήραν την ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια κι επιστρέφουν στο «σπίτι» τους με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα δώσει βαθμολογική «ανάσα» στο League Phase.

Δύο ονόματα βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Ράχμαν Μπάμπα και Αντώνη Τσιφτσή, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου για να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» και η συμμετοχή του παραμένει αβέβαιη, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας προπονείται ατομικά.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει, παράλληλα, στους Αντρέ Βιεϊρίνια, Τζόναθαν Γκόμεζ, Τόμας Μουργκ, Ντέγιαν Λόβρεν, Γίρι Παβλένκα και Αλί Σαμάτα, οι οποίοι δεν ήταν διαθέσιμοι, καθώς βρίσκονταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, με το «ραντεβού» να ορίζεται για τις 17:00. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του Δικεφάλου για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε ακόμη...