Χαλάρωμα και το πρώτο (μισό) ρεπό

Μετά την πρωινή προπόνηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα και επικεντρώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, το απόγευμα οι ρυθμοί έπεσαν στο Oosterbeek.
Χαλάρωμα και το πρώτο (μισό) ρεπό

Μετά τις καθιερωμένες ασκήσεις προθέρμανσης, ο Αγγελος Αναστασιάδης χώρισε τους ποδοσφαιριστές τους σε δύο ομάδες και τους άφησε να παίξουν ελεύθερο διπλό χωρίς τακτική καθοδήγηση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και ο Εγιάλ Γκολάσα που ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Οι Ευθύμης Κουλούρης, Χέντβιγκες Μαντούρο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, επίσης, γυμνάστηκαν μόνοι τους για να αποφορτιστούν από την καταπόνηση του χθεσινού αγώνα.

Χαλάρωμα έκανε και ο Αργεντινός Φακούντο Περέιρα, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Το πρωί της Κυριακής (20.07) οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν το πρώτο τους, έστω και μισό ρεπό από τη μέρα που έφτασαν στο Oosterbeek. Η απογευματινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 19:30 ώρα Ελλάδας

Διαβάστε ακόμη...