Η αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς
SHARE:

προπόνησης την αποστολή για την μάχη του Σαββάτου (06.01, 17:15).
Το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής (05.01) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις.
Ο Ελ Καντουρί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Εργκούς Κάτσε , που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση, ενώ μόνος γυμνάστηκε και ο Παναγιώτης Γλύκος , όπως ήταν προγραμματισμένο. Κανονικά στην προπόνηση συμμετείχε ο Μάριος Σιαμπάνης .
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Από αυτούς απουσιάζει ο Ρόμπερτ Μακ που είναι τιμωρημένος, αλλά επιστρέφει κανονικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έχασε τα τελευταία παιχνίδια του 2017.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την μάχη κόντρα στους Βοιωτούς είναι οι εξής:
Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.