Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ

Το 55ο και πιο κομβικό παιχνίδι στην σεζόν είναι αυτό το σημερινό του ΠΑΟΚ απεναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: thessports.gr
Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: @thessports.gr

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και τα τρία παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα είναι καθοριστικά, αλλά ένα τρίποντο απόψε στο ντέρμπι Δικεφάλων θα διατηρήσουν τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου.

Το 4/4 θα πρέπει να είναι ο στόχος, πρώτα απ’ όλα γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να διασφαλίσει μία θέση στο επόμενο Conference League, χωρίς να εξαρτάται αυτό από πόδια τρίτων, από το τι θα γίνει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή συμμετοχή με κάθε τρόπο και από εκεί και πέρα, αν τους δοθεί η ευκαιρία να μην κλοτσήσουν ξανά και να πάρουν τον τίτλο. Μονο σε περίπτωση νίκης ο Δικέφαλος απεναντι στην Ένωση, θα έχει ελπίδες να συνεχίσει στο κυνήγι του πρωταθλήματος, ενόψει των τριών τελευταίων αγώνων, οπότε σήμερα ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί σε ότι αφορά το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τη μεριά του, σκέφτεται στο αποψινό ματς με την Ένωση να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα μία σειρά από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στη Λαμία. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Μπάμπα Ράχμαν, Αντρίγια Ζίβκοβιτς (εξέτισε την ποινή του), Σουαλιό Μεϊτέ και Μπράντον Τόμας. Οι δυο πρώτοι στην αναφορά πριν, θα πρέπει να προσέξουν γιατί βρίσκονται στο όριο της ποινής της μιας αγωνιστικής, έχοντας μαζέψει δυο κάρτες στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, ο 55χρονος Ρουμάνος προπονητής φαίνεται ότι θα παρατάξει ένα σχήμα με τον Γιόνι Ότο στο δεξί άκρο, τον Μπάμπα στο αριστερό, με τους Κουλιεράκη – Κεντζιόρα να είναι το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Στα χαφ, το πιο πιθανό ζευγάρι ειναι αυτό των Μεϊτέ και Σβαμπ, με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς (δεξιά), Τάισον (αριστερά) και Μουργκ (επιτελικός) μπροστά τους.

Στην κορυφή της επίθεσης, η εικονα του Αλί Σαμάτα δεν σηκώνει πολύ κουβέντα με τον Αφρικανό να εξακολουθεί να απογοητεύει ακόμα και σε εύκολα – θεωρητικά – παιχνίδια. Ο Μπράντον Τόμας που και αυτός περνάει περιοδο ντεφορμαρίσματος, έχει ένα προβάδισμα σοβαρό για να πάρει φανέλα βασικού αντί του 31χρονου Τανζανού που φανερά πλέον πρόκειται για μια επιλογή κακή στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε ακόμη...