Οριστικό: Αλλάζουν τα Play Offs

Περνάει από τη Σούπερ Λίγκα το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Οριστικό: Αλλάζουν τα Play Offs

Ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό έχει πάρει θέση υπέρ της αλλαγής της διαδικασίας των πλέι οφς, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα παρατράγουδα προηγούμενων σεζόν που έδιναν το δικαίωμα σε ομάδες χωρίς ειδικό βάρος, να παίζουν τον ρόλο του ρυθμιστή στη κρίσιμη αυτή διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, μία από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνει η νέα προεδρεία της Σούπερ Λιγκ, δηλαδή ο Ευάγγελος Μαρινάκης, είναι να περάσει το νέο φορμάτ σύμφωνα με το οποίο τον τίτλο θα τον διεκδικούν σε μίνι πρωτάθλημα έξι αγώνων οι ομάδες από την 1η μέχρι και την 4η θέση, ενώ τη μία θέση της Ευρώπης θα την διεκδικούν οι ομάδες από το 5 μέχρι το 8. Τέλος, οι υπόλοιπες θα δίνουν τη μάχη της σωτηρίας.

Το βασικό ζητούμενο του ΠΑΟΚ άλλωστε από τη Σούπερ Λίγκα ήταν το συγκεριμένο, γιατί στη Μικράς Ασίας αντιλαμβάνονται πως αυτό που συνέβη φέτος, έφερε την ομάδα πολλές φορές στη κόψη του ξυραφιού. Το ότι τα κατάφερε, ναι μεν της δίνει ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι συνθήκες διεξαγωγής ήταν αυτές που έπρεπε.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η ΠΑΕ έπρεπε να επιλέξει μία από τις δύο υποψηφιότητες, αποφασίζοντας εν τέλει να πάει με την πλευρά που κάλυπτε την βασική της ανάγκη, αφού η πλευρά Αλαφούζου έχοντας στο μπλογκ της ΑΕΚ και Άρη, δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει τα δεδομένα.

Διαβάστε ακόμη...