Το «κλικ» που δείχνει την παράβαση-πέναλτι στον Τσάλοφ (pic)

Ο ΠΑΟΚ έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 3-2 στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε την υπεράσπιση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με νίκη, ωστόσο από την 1η κιόλας αγωνιστική έκαναν την εμφάνισή τους διάφοροι… υπερασπιστές που δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα από ποδόσφαιρο και κανονισμούς να φωνάξουν για το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ και από το οποίο προήλθε το 3-2.
Πηγή: paok24.com
Το «κλικ» που δείχνει την παράβαση-πέναλτι στον Τσάλοφ (pic)
Photo Credits: @PAOKFC

Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το αφήγημα κατέρρευσε γρήγορα, αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε φωτογραφία από την ξεκάθαρη παράβαση του παίκτη του Πανσερραϊκού, που φαίνεται να πατάει τον αστράγαλο (!) του Ρώσου επιθετικού, που από θαύμα γλίτωσε κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Το μόνο που είναι απορίας άξιο είναι το ότι χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR για να δοθεί η παράβαση, αφού ο ρέφερι της αναμέτρησης, Βασίλης Φωτιάς δεν είδε σε πρώτο χρόνο την ξεκάθαρη παράβαση και χρειάστηκε να πάει στο video για να δώσει την εσχάτη των ποινών…

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Ο Φεντόρ Τσάλοφ στην Τούμπα κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε μια φάση που του γίνεται πένατλι
Photo Credits: @PAOKFC

Διαβάστε ακόμη...