Μπράντον: Απών, δυο χρόνια μετά

Το σπάνιο φαινόμενο της απουσίας του Ισπανού επιθετικού.
Πηγή: paok24.com
Μπράντον: Απών, δυο χρόνια μετά
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεση του τον Μπράντον Τόμας.

Ο Ισπανός επιθετικός, τραυματίστηκε στις 22 Αυγούστου και το παιχνίδι του Δικεφάλου με τη Σάμροκ Ρόβερς, στην Τούμπα, στα Play-Off των προκριματικών του Europa League. Ο αγώνας κόντρα στον Βόλο, θα είναι ο 5ος που θα χάσει ο Μπράντον (μετά από αυτούς με Σάμροκ, Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Λεβαδειακό) γεγονός που είχε να συμβεί δυο χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έλειψε για πέντε διαδοχικά παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν 2022/23. Τότε, στο διάστημα 2/10 – 30/10, δεν αγωνίστηκε με Παναθηναϊκός, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Σε μια κακή συγκυρία -όπως αποδείχθηκε- για τον ΠΑΟΚ, με απολογισμό 1 νίκη (ΟΣΦΠ), 2 ισοπαλίες (Λεβαδειακό, Αστέρα) και 2 ήττες (ΠΑΟ, ΑΕΚ).

Έκτοτε, ο Μπράντον δεν έχει απουσιάσει ποτέ από παιχνίδι του Δικεφάλου λόγω τραυματισμού. Χαρακτηριστικό πως στην περσινή σεζόν, έχασε μόλις 3 από τα 58 παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Το ένα λόγω καρτών και τα άλλα δυο στα πλαίσια διαχείρισης του Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...