Παραμένει στο «ψυγείο» ο Κουμπαράκης!

Εκτός ορισμών ο διαιτητής από τις Κυκλάδες που συμφώνησε με το πέναλτι του Τσαγκαράκη εις βάρος του ΠΑΟΚ στον Βόλο!
Πηγή: paok24.com
Παραμένει στο «ψυγείο» ο Κουμπαράκης!

Aνακοινώθηκαν σήμερα οι επιλογές της ΚΕΔ για τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Χρήστο Βεργέτη της ΕΠΣ Αρκαδίας να ορίζεται να “σφυρίξει” το κυριακάτικο Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ. 

Με μία πιο προσεκτική ματιά, θα δει κανείς πως στις επιλογές του Στεφάν Λανουά δεν βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο οποίος τα τελευταία χρόνια θεωρείται… expert στον χειρισμό του VAR και πολλές φορές έχει δουλέψει… διπλοβάρδια στη Super League, δηλαδή έχει οριστεί σε δύο παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ωστόσο, ο Κουμπαράκης βρίσκεται στο “ψυγείο” από την ΚΕΔ, για το απίστευτο λάθος (;) του να μην διορθώσει τον Πέτρο Τσαγκαράκη στο πρόσφατο ΒόλοςΠΑΟΚ, στην απόφαση του δεύτερου να μετατρέψει ένα επιθετικό φάουλ υπέρ του Καμαρά σε πέναλτι για τους Θεσσαλούς, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα.

Από την πλευρά του, μετά από μία αγωνιστική… απραξίας, ο Τσαγκαράκης επέστρεψε στους ορισμούς, με την ΚΕΔ να τον τοποθετεί τέταρτο στο σαββατιάτικο ΆρηςΛαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και VARίστα στο κυριακάτικο Athens KallitheaΑστέρας Τρίπολης στη “Λεωφόρο”.

Διαβάστε ακόμη...