Ο Γολγοθάς των επτά αγώνων σε 21 ημέρες!

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα τρέξει σε ένα ακόμα… ροντέο επτά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη σε διάστημα 21 ημερών, όπερ σημαίνει δηλαδή ένα ματς ανά τρεις μέρς για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου!
Πηγή: thessports.gr
Ο Γολγοθάς των επτά αγώνων σε 21 ημέρες!
Photo Credits: @PAOKFC

Από την στιγμή που ορίστηκε από την ΕΠΟ το πρόγραμμα των πρώτων αγώνωντης φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους πρωταθλητές να αντιμετωπίζουν το Αιγάλεω την Τετάρτη στις 30 Οκτωβρίου στις 17.00. Η αναμέτρηση του Κυπέλλου για τους ασπρόμαυρους έρχεται να «κουμπώσει» σε ένα ήδη σφιχτό πρόγραμμα με ντέρμπι στην Ελλάδα και σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, που δείχνει το πόσο έτοιμοι θα πρέπει να ειναι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Με την επιστροφή τους από τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» ρίχνονται στη «μάχη» του πρωταθλήματος με το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια στο πλαισιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague. Ακολουθεί μία γεμάτη εβδομάδα που θα βρει τους πρωταθλητές στο σπίτι τους, με ένα must win παιχνίδι για το Europa League, αυτό κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, μετά τις ήττες από Γαλατασαράι και Στεάουα. Τρεις ημέρες αργότερα, non stop υποχρεώσεις, αυτήν την φορά με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας.

Πριν μεταβεί στο Μάντσεστερ για το ιστορικό παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Αιγάλεω για το Κύπελλο και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Λαμία για το ματς πρωταθλήματος. Το σερί συνεχίζεται, οι αντοχές δοκιμάζονται και η ευρωπαϊκή κρίσιμη εβδομάδα κλείνει με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 11 Νοεμβρίου. Στην συνέχεια υπάρχει διακοπή αγωνιστικών υποχρεώσεων, για να αρχίσει ένα νέο σερί που θα περιλαμβάνει εννέα ματς (!) σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ από την επανέναρξη μέχρι την επόμενη διακοπή:

20/10 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 20:30
24/10 ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν 19:45
27/10 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 21:00
30/10 Αιγάλεω – ΠΑΟΚ 17:00
03/11 Λαμία – ΠΑΟΚ 20:30
07/11 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΠΑΟΚ 22:00
10/11 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 20:30

Διαβάστε ακόμη...