Μαντί Καμαρά, σε μεγάλα κέφια: «Πήγε στον ΠΑΟΚ και είναι στα καλύτερά του»

Στιγμές αποθέωσης για τον Μαντί Καμαρά από τους συμπατριώτες του, πραγματοποιώντας μία γεμάτη εμφάνιση στο κομβικό ματς της Γουϊνέας κόντρα στην Αιθιοπία - Τι αναφέρουν οι συμπατριώτες του και πως συνδέουν τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Μαντί Καμαρά, σε μεγάλα κέφια: «Πήγε στον ΠΑΟΚ και είναι στα καλύτερά του»
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Δίνοντας στη Λιβαδειά ένα σημαντικό τρίποντο στον ΠΑΟΚ, το δεύτερο μετά το Περιστερί, ο Μαντί Καμαρά αναχώρησε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του καθώς η Εθνική Γουϊνέας είχε να αντιμετωπίσει την Αιθιοπία δύο φορές, στις 12 και 15 Οκτωβρίου. Στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, ο Καμαρά ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε συνολικά 76 λεπτά, στην ευρεία νίκη με 4-1, για τα προκριματικά του Copa Africa, έχοντας μάλιστα και μαγική ασίστ. 

Ο χαφ του ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται μαζί με τον Γκιρασί, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, στους μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς, με τους συμπατριώτες του να υπογραμμίζουν πως επέστρεψε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μάλιστα, βάζουν στο κάδρο και τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως η μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί.

«Όλο αυτό δείχνει πως το να παίζεις στον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι έχεις ελάχιστες ή καθόλου φιλοδοξίες. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως αυτός ο παίκτης ήταν έξι μήνες εκτός δράσης όταν ανήκε στον Ολυμπιακό. Με τον ΠΑΟΚ είναι ένας εντελώς διαφορετικός παίκτης, ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Η αλήθεια είναι ότι με αυτόν τον σύλλογο δεν είχε υπάρξει ποτέ τόσο δυνατός στην Εθνική» αναφέρουν χαρακτηριστικά στη Γουϊνέα.

Η αλήθεια είναι πως προ ημερών, ο Καμαρά προέβη σε μία εντυπωσιακή δήλωση, σημειώνοντας μέσω social media, πως απολαμβάνει κάθε λεπτό με αυτήν την ομάδα, έχοντας βρει ένα δεύτερο σπίτι. Κάτι βέβαια που ήταν εύκολο να αντιληφθεί κανείς, παρακολουθώντας τις στιγμές... τρέλας που έζησε ο έμπειρος χαφ έξω από τα αποδυτήρια της Λιβαδειάς όταν βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών του.

Διαβάστε ακόμη...