Ο Λουτσέσκου, οι “απαντήσεις” και οι επιλογές

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της Stoiximan Super League έχει ξεκινήσει, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του μία σημαντική σειρά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πηγή: paok24.com
Ο Λουτσέσκου, οι “απαντήσεις” και οι επιλογές
Photo Credits: @PAOKFC

Η αρχή θα γίνει στην Αθήνα, με το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του, περιμένοντας αρκετές απαντήσεις.

Σε πρώτη φάση, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει και τις τελευταίες επιστροφές των διεθνών, με τους Κίριλ Ντεσπόντοφ, Αλί Σαμάτα και Μαντί Καμαρά να παίζουν τελευταίοι και να ξεκινούν κι αυτοί με τη σειρά τους το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη, ενώ από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι αυτοί που βρίσκονται στα… pits.

Το καλό σε αυτή τη φάση είναι πως όλα δείχνουν ότι οι περισσότεροι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Λουτσέσκου, με τους Σορετίρε και Κωνσταντέλια να αισθάνονται πλέον πολύ καλύτερα, έχοντας ταλαιπωρηθεί αμφότεροι από μία ίωση.

Την ίδια στιγμή, έτοιμοι να επιστρέψουν είναι και οι Μπάμπα, Ζίβκοβιτς και Κοτάρσκι, που δεν έχουν κάτι σοβαρό, ενώ συνεχώς ανεβάζουν στροφές και οι Όττο και Μπράντον, που από προχθές ακολουθούν το μεγαλύτερο κομμάτι του κανονικού προγράμματος.

Προφανώς, εφόσον είναι όλοι οι παραπάνω διαθέσιμοι, θα παρουσιάσουν μεγάλο ενδιαφέρον οι δοκιμές και οι τελικές αποφάσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, με φόντο την ΑΕΚ, με τον Λουτσέσκου να έχει… ευχάριστους “πονοκεφάλους”.

Διαβάστε ακόμη...