Οι ψήφοι εμπιστοσύνης του Λουτσέσκου

Τρία ακόμη προπονητικά προγράμματα απομένουν για τον ΠΑΟΚ πριν το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (20.10) με φόντο την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία αναμένεται να τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή μία ημέρα πριν τη «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι ψήφοι εμπιστοσύνης του Λουτσέσκου
Photo Credits: @PAOKFC

Για τους «ασπρόμαυρους» το ιατρικό δελτίο τους είναι γεμάτο, με τους Σόλα Σορετίρε και Γιάννη Κωνσταντέλια να προστίθενται τελευταίοι και μένει να φανούν οι τελικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον Κυριακάτικο (20.10) αγώνα, ο οποίος αναμένει συγχρόνως και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.
 


Πάντως, αξίζει να επισημανθεί πως με το πρώτο δείγμα «γραφής» που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη γίνονται ξεκάθαροι οι ψήφοι εμπιστοσύνης του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος βασίζεται κυρίως στο περσινό του υλικό έως την πλήρη ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων. Ο μοναδικός που έχει ανακτήσει τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά από τους νεοφερμένους είναι ο Μαντί Καμαρά, με το «φράγμα» των 1.000΄ να «σπάει» από τρεις.

Δείτε παρακάτω τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά:

- Ντόμινικ Κοτάρσκι: 1207΄
- Τόμας Κεντζιόρα: 1012΄
- Στέφαν Σβαμπ: 1010΄
- Ράχμαν Μπάμπα: 970΄
- Αντρίγια Ζίβκοβιτς: 846΄
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: 838΄
- Μάγκομεντ Οζντόεφ: 803΄
- Τάισον: 749΄
- Γιόνι Ότο: 637΄
- Μαντί Καμαρά: 625΄
- Τόμας Μουργκ: 617΄

Κατόπιν λήξης της εκτός έδρας δοκιμασίας του ΠΑΟΚ στη Λειβαδιά και στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, ο Ράζβαν Λουτσέσκου «άνοιξε» το ζήτημα της προσαρμογής των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων ενώ ξεκαθάρισε τις σχέσεις που πρέπει να ξαναχτιστούν:

«Όταν κάνεις τόσες αλλαγές ουσιαστικά ξεκινάς από το μηδέν, ίσως και πιο πίσω. Και όταν το κάνεις αυτό χρειάζεται χρόνος. Δεν γίνονται μέσα σε ένα βράδυ οι παίκτες να αποκτήσουν αυτοματισμούς, οι σχέσεις όλων πρέπει να ξαναχτιστούν. Από όλα τα χρόνια που δουλεύω το Νοέμβριο αποκτάμε χημεία. Ανεξάρτητα με την ποιότητα των παικτών, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι έχουμε ποδοσφαιριστές από διαφορετικές κουλτούρες. Άλλος από ανατολική Ευρώπη, άλλος από βόρεια Ευρώπη, άλλος από δυτική Ευρώπη. Είναι εύκολο να χαλάς κάτι και πολύ πιο δύσκολο να φτιάξεις κάτι.

Σε κάθε περίπτωση, η προσοχή του ΠΑΟΚ μετατοπίζεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (20.10), με τους «ασπρόμαυρους» να συνεχίζουν τον κύκλο προετοιμασίας τους πριν την αναχώρησή τους για την Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι τη χθεσινή (15.10) ημέρα οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας απουσίασαν από την προπόνηση λόγω ίωσης, οι Μπάμπα και Α.Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Μπράντον και Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι οι Κοτάρσκι και Τσιφτσής έκαναν θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη...