Το ματς που γυρίζει τον διακόπτη και η ευκαιρία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Λεβαδειακό, πήρε τις ανάσες του κατά την διαρκεία της διακοπής και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι στην OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
Το ματς που γυρίζει τον διακόπτη και η ευκαιρία του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Με τον Ράζβαν Λουτσεσκου στον πάγκο, έχουμε μάθει από τις προηγούμενες σεζόν ότι οι ομάδες του ξεκινούν να βρίσκουν φόρμα στα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη. Αυτή είναι η περίοδος που το ρόστερ αρχίζει να βρίσκει χημεία και οι περισσότεροι παίκτες έχουν μπει πλέον στη λογική και στα θέλω του Ρουμάνου τεχνικού.

Τις τελευταίες δυο σεζόν όμως, τυχαίνει να υπάρχει ένα ματς που γυρίζει τον διακόπτη στον Δικέφαλο και αυτό δεν είναι άλλο από το εκτός έδρας με την Ένωση.

Την σεζόν 22/23, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στα τέλη του Οκτωβρίου για πρώτη φορά στην OPAP Arena, χάνει το ματς με κατεβασμένα χέρια 2-0 και από εκεί ξεκινάει την αντεπίθεση του. Η ομάδα του Λουτσέσκου πραγματοποιεί ένα σερί 22 αγώνων δίχως ήττα, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και αρχίζει να δίνει ελπίδα για κάτι καλό στον κόσμο της.

Την περσινή σεζόν (23/24), ο ΠΑΟΚ ξεκινάει καλά την χρονιά του και στις 30 Οκτωβρίου έρχεται η στιγμή να μετρήσει τις δυνάμεις του με την τότε πρωταθλήτρια ΑΕΚ στην OPAP Arena. Σαν deja vou, οι «ασπρόμαυροι» χάνουν ξανά 2-0 με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση που έβαζε αμφιβολίες σχετικά με το πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει η ομάδα στο τέλος της σεζόν. Από εκεί ξεκίνησε πάλι ένα σερί 20 αγώνων δίχως ήττα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ η κατάληξη της χρονιάς είναι γνωστή…

Φτάνοντας στο σήμερα, ο ΠΑΟΚ λίγο πριν κάνει θεωρητικά το «κλικ» του, έχει να αντιμετωπίσει ξανά την ίδια ομάδα στο ίδιο γήπεδο, όμως τώρα είναι αυτός ο πρωταθλητής. Την Κυριακή είναι μια ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν την νίκη statement, να κερδίσουν στην έδρα που δεν έχουν κερδίσει ποτέ και να ξεκινήσουν από εκεί ένα σερί καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.

Διαβάστε ακόμη...