Όττο: Ολοκληρωμένη εμφάνιση σ’ ένα ακόμη ντέρμπι!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο ντέρμπι της «OPAP Arena», για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που είχε τα πάντα εκτός από νικητή.
Πηγή: paok24.com
Όττο: Ολοκληρωμένη εμφάνιση σ’ ένα ακόμη ντέρμπι!
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ένα από τα κέρδη της χθεσινής βραδιάς ήταν η εξαιρετική εικόνα του Γιόνι Όττο, ο οποίος σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας με την εμφάνιση του κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Σημειώνεται πως εξαιρετική εικόνα είχε και στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όντας και τότε εκ των διακριθέντων για τους «ασπρόμαυρους».

O Γιόνι Όττο μετράει 8 συμμετοχές -έως τώρα- σε όλες τις διοργανώσεις, με την εικόνα του να είναι αρκετά βελτιωμένη συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια, στα οποία δείχνει αρκετά σοβαρός, χωρίς λάθη και με μεγάλη συνέπεια στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Σε 90 λεπτά αγώνα ο Γιόνι Όττο είχε συνολικά 45 επαφές με τη μπάλα, 4 κλεψίματα, 65% ακριβείς πάσες (13/20), 50% κερδισμένες εναέριες μονομαχίες (3/4) και 100% επιτυχημένες σέντρες. Ο πολύπειρος δεξιός οπισθοφύλακας δεν έχει δείξει την επιθυμητή διάρκεια στις καλές εμφανίσεις από την περσινή σεζόν έως τώρα και άπαντες εντός της ομάδας ευελπιστούν τη φετινή να πραγματοποιήσει αρκετές τέτοιες εμφανίσεις, καθώς ο Λουτσέσκου φαίνεται πως τον θεωρεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γρανάζι για την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...