Η "χώρα" του κ. Ζήκου και του κ. Νικολαΐδη

Διαβάζοντας κάποιος επίσημες και ανεπίσημες δηλώσεις/ανακοινώσεις πρώην και νυν στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, σ' ένα συμπέρασμα καταλήγει: ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη για το "νόημα" την "αφορμή" και την "στόχευση" των λεχθέντων.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Η "χώρα" του κ. Ζήκου και του κ. Νικολαΐδη
Photo Credits: @PAOKFC

Ο κ. Άκης Ζήκος τα βάζει απευθείας με τον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ και μπλέκει και λίγο τον ΠΑΟΚ το ίδιο και ο κ. Νικολαΐδης.

Από την άλλη ο κ. ΒΕΝΓΚΑ τα βάζει με τον ΠΑΟΚ με την οικογένεια ΣΑΒΒΙΔΗ και ασχολείται και με ΛΟΥΤΣΕΚΣΟΥ.

Κοινή συνισταμένη και των τριών: η "χώρα" που... φιλοξενεί τον... αγνώμονα ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.

Βέβαια για να είμαι απολύτως ειλικρινής την δήλωση του κ. Άκη Ζήκου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να την εκλάβεις σοβαρά γιατί όταν στις πρώτες γραμμές διαβάζεις:
 "...Αλλοδαπός, βαλκάνιος προπονητής, βάση σχεδίου, χρόνια τώρα, προκαλεί, σχεδιάζει και υποτιμά τη χώρα που βγάζει το ψωμί του..." αυτομάτως βάζεις τα γέλια.

Κατ' αρχάς κ. Άκη Ζήκο δεν γνωρίζω σε ποιάν "χώρα" αναφέρεσαι αλλά στην ΕΛΛΑΔΑ οι ΕΛΛΗΝΕΣ που μιλούν και γράφουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει "βάση", αλλά "βάσει".

Θα με πείς με τι ασχολείσαι;;;

Κι όμως, το "βάση" μόνο κάποιος "αλλοδαπός" και "βαλκάνιος" που φιλοξενείται στην ΕΛΛΑΔΑ δεν θα γνώριζε ορθογραφία και γραμματική και θα διατύπωνε τέτοια πρόταση.

Αλλά δικαιολογούνται ο κ. Άκης Ζηκος και ο κ. Νικολαΐδης γιατί προφανώς όταν αναφέρονται στην "χώρα", εννοούν την εξής "χώρα" στην οποία:

Α. Υπήρχε στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ με την επωνυμία "Ικαρος Νέας Ιωνίας" που σε αγώνα μπαράζ με την Καλαμάτα 1971-1972 συγκέντρωσε 40.000 κόσμο για άνοδο στην Α'Εθνική και ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ και διαλύθηκε γιατί:

"..το καθεστώς της χούντας και ο τότε Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Κώστας Ασλανίδης, έβαζε εμπόδια στην άνοδο του Ικάρου Νέας Ιωνίας, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με την ΑΕΚ, που δεν ήθελε να χάσει φιλάθλους από εκείνες τις γειτονιές..." (από το βιβλίο του Κώστα Χαλέμου "40 χρόνια από ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟ" https://www.sport24.gr/football/o-ikaros-neas-ionias-xanapetaxe-meta-apo-40-chronia.8036992.html)

Β. Η ΑΕΚ "νίκησε" τον ΠΑΟΚ με φάουλ που εφηύρε ο κ. Τσουκαλαδέλης και εκτέλεσε "αντρικά" με "ποδοσφαιρικό πολιτισμό" ο Νικολούδης και ακύρωσε γκόλ του ΣΑΡΑΦΗ για το οποίο δεν λέω κάτι εγώ αλλά διάβασε τα σχόλια μη ΠΑΟΚτσήδων οπαδών.

Έτσι "καλομάθατε" κ. Άκη Ζήκο να φτιάξετε το παραμύθι του "ΠΑΟΚ που κομπλάρει στην Αθήνα".

Γ. Η ΑΕΚ που "νίκησε" τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Άργος και ακόμη και σήμερα όλος ο κόσμος και ειδικά οι Γιαννιώτες απορούν για ποιόν λόγο ακύρωσε το γκολ των Ιωαννίνων και για ποιόν λόγο μέτρησε το γκόλ της ΑΕΚ που δεν μπήκε ποτέ.

Έτσι φτιάχνονται οι "μύθοι" κ. Άκη Ζήκο.

Δ. Η ΑΕΚ που πήγε να νικήσει στις Σέρρες με το "σπαθί της" αλλά ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ... ανακάλυψε δωροδοκία.

https://www.amna.gr/sport/article/461579/ThEMA-Dorodokia-kai-ntopingk-sti-sezon-1985-86rnrn

Ε. Η ΑΕΚ που... αδικήθηκε στην Λαμία από τον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ με την Λαμία να στέλνει την μπάλλα να μπαίνει στα δίκτυα, να βγαίνει έξω και ο διαιτητής να λέει "παίζετε".

Αυτήν την "χώρα" εννοείτε κ. Ζήκο και κ. Νικολαΐδη;;;

Εσείς κ. Νικολαΐδη μετά τα αίσχη "Δημητροπούλου" στην Νέα Φιλαδέλφεια, σε ποιάν "χώρα" ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΡΗΤΑ και ΣΑΦΩΣ να φορέσετε το εθνόσημο;;;

(και καλά κάνατε κατα την γνώμη μου)

Αλλά σε ποιάν "χώρα" αρνηθήκατε;;; Εσείς "τιμήσατε" αυτήν την "χώρα" με την άρνησή σας;;;

Αλλά αυτή η "χώρα" είναι δική σας όχι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ όχι η χώρα του ΛΟΥΤΣΕΚΣΟΥ του ΕΛΛΗΝΟΣ στην ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.

Γιατί τόσα χρόνια είχατε μάθει να μην ακούτε τίποτα και να τα θεωρείτε όλα "φυσιολογικά".

Τώρα ο ΠΑΟΚ της αυτομιζέριας και της αυτοκαταστροφής και της αυτοαποδυνάμωσης ΠΕΘΑΝΕ.

Τώρα ΘΑ Τ' ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε όλους του ΤΟΝΟΥΣ και σε ΟΛΕΣ τις ΕΝΤΑΣΕΙΣ.

Κι αν δεν μπορείτε να ζήσετε στην ΧΩΡΑ την ΔΙΚΗ μας κ. Ζήκο και κ. Νικολαΐδη να πάτε να μείνετε στην "δική σας" και να μας αφήσετε  Η Σ Υ Χ Ο Υ Σ.

Στην χώρα αυτή κουμάντο θα κάνει ο ΠΑΟΚ και ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.

Εσείς απλά θ' ακούτε και θα... διαμαρτύρεστε.

Διαβάστε ακόμη...