Βάζει… μπροστά την καταγγελία στον Βρούτση ο ΠΑΟΚ!

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (21/11), ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη, ήταν η αυξανόμενη και αυθαίρετη βία της αστυνομίας, που ξεκινά από τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου στην Τούμπα, και καταλήγει σε επιθέσεις στους ανθρώπους της ομάδας.
Πηγή: forzaonline.gr
Βάζει… μπροστά την καταγγελία στον Βρούτση ο ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Τελευταίος κρίκος σε αυτή την αλυσίδα ήταν τα όσα διαδραματίστηκαν μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στη φυσούνα, με την επίθεση που δέχθηκαν μέλη των «ασπρόμαυρων» από την αστυνομία. Από την πλευρά των αστυνομικών επικαλούνται τραυματισμούς, οι οποίοι όμως ανακαλύφθηκαν όταν άνθρωποι του Δικεφάλου ενημέρωσαν τον υπεύθυνό τους, ότι θα προβεί σε επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά τους.

Είναι άλλωστε περίεργο το πως δύο άνθρωποι της αστυνομίας, με πλήρη εξοπλισμό, τραυματίστηκαν από έναν μόνο άνθρωπο, και μάλιστα άοπλo. Μετά από τα όσα αποφασίστηκαν στην τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει σε σχετική καταγγελία στον αρμόδιο Υπουργό, παραθέτοντας σε αυτή όλα τα στοιχεία, και φυσικά το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμη...