Καστορίνα: «Μας βοήθησαν οι παίκτες από τον πάγκο, αξίζαμε κάτι περισσότερο»

Στην συνεισφορά των ποδοσφαιριστών που πέρασαν ως αλλαγή στάθηκε ο Τζιανπάολο Καστορίνα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ (1-2), με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως οι Θεσσαλονικείς δικαιούταν περισσότερα βάσει της εικόνα του παιχνιδιού.
Καστορίνα: «Μας βοήθησαν οι παίκτες από τον πάγκο, αξίζαμε κάτι περισσότερο»
Photo Credits: @PAOKFC

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Έχω πει την τελευταία φορά ότι όταν ξεκινάμε να σκεφτόμαστε ένα ματς, θέλουμε να έχουμε μια στρατηγική από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ικανότητα μας στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε, σκεφτήκαμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε αλλά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Έβαλαν αυτό το φανταστικό γκολ και αυτό μας μπλόκαρε κάπως. Δεν είχε κάτι άλλο η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος.

Δεν προχωρήσαμε σε rotation, αλλά έχουμε συγκεκριμένο σκεπτικό. Θέλαμε να βγάλουμε την ικανότητα των παικτών και μετά στο δεύτερο να φρεσκάραμε την ομάδα με αλλαγές. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο μας βοήθησαν και χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε την ισοπαλία».

Για τα χαμένα ντέρμπι του ΠΑΟΚ και την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα:

«Πιστεύω ότι αν αρχίσουμε από σήμερα μπορούμε να πούμε ότι αξίζουμε κάτι περισσότερο. Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, ναι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Αν αναλύσουμε αλλά παιχνίδια ντέρμπι, χάσαμε δίκαια. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω την βαθμολογία, είναι δεδομένα.

Μπορώ να πω και για άλλα ντέρμπι ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο, όπως σε αυτό με τον Άρη εντός έδρας. Έχουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά αντιμετωπίζουμε δυνατούς αντιπάλους και να μην ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε δύσκολες εβδομάδες, ενώ υπάρχουν άλλες ομάδες δεν έχουν. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, όμως, γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δεν θα τα παρατήσουμε και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για την απουσία του Πένια και για το αν θα είναι έτοιμος ο Ζίβκοβιτς στα ματς με την FCSB:

«Όταν έρχεται ένας παίκτης χρειάζεται να καταλάβει το τι θέλει ο προπονητής. Να προσαρμοστεί και τακτικά και σε φυσική κατάσταση. Χρειάζεται χρόνο ο παίκτης ο ίδιος. Ο Πένια είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά χρειάζεται χρόνο για να καταλάβει την ιδέα του παιχνιδιού μας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, είναι κάτι νορμάλ αυτό.

Είναι μόλις 7-8 μέρες εδώ και δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις αλλά σύντομα θα τον έχουμε και αυτόν διαθέσιμο. Δεν είναι κάτι που μπορώ να σχολιάσω για τον τραυματισμό του Ζίβκοβιτς. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ιατρικό πρωτόκολλο για τους τραυματισμούς, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να το αναλύσω».

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...