Ντάνιελ Φερνάντες: «Πρέπει να ανεβάσει…στροφές ο ΠΑΟΚ, αν θέλει και φέτος το πρωτάθλημα»

Ο Πορτογάλος παλαίμαχος παίκτης (νυν ατζέντης) κι άλλοτε τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά, παρακολούθησε live στην Τούμπα τον αγώνα ΠΑΟΚ – FCSB και σχολιάζει στο SDNA την εικόνα του ματς και της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Ντάνιελ Φερνάντες: «Πρέπει να ανεβάσει…στροφές ο ΠΑΟΚ, αν θέλει και φέτος το πρωτάθλημα»
Photo Credits: @PAOKFC

Ένας φίλος απ΄τα παλιά βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (3/10) στην Τούμπα και παρακολούθησε live το παιχνίδι ΠΑΟΚ – FCSB για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Και το όνομα αυτού, Ντάνιελ Φερνάντεζ.

Ο παλαίμαχος Πορτογάλος τερματοφύλακας φόρεσε τα γάντια του Δικεφάλου του Βορρά την τετραετία (2004-08) και εν συνεχεία μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Μπόχουμ.

Ο «Ντάνι» εργάζεται πλέον ως ατζέντης, βρέθηκε σε παλιά γνώριμα…λημέρια στην Θεσσαλονίκη και κατέθεσε στο  SDNA  το σχόλιό του για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση στην Τούμπα.

«Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν του άξιζε να χάσει. Απέναντί του βρέθηκε ένας αντίπαλος με πολύ κλειστές τις γραμμές και δίνοντας μεγάλο βάρος στην αποτελεσματική αμυντική λειτουργία.

Βάσει ευκαιριών θα μπορούσε να πετύχει κι ένα και περισσότερα γκολ, ωστόσο είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που πραγματοποίησε πολλές σωτήριες επεμβάσεις που κράτησαν ανέπαφη την εστία της FCSB…» τόνισε αρχικά ο Ντάνιελ Φερνάντες και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε περισσότερα από τα πλάγια με πολλές σέντρες και λιγότερα από τον άξονα με κάθετο παιχνίδι και σουτ έξω από την περιοχή. Δεν μπόρεσε να βρει το γκολ, ούτε αγωνιζόμενος με παίκτη παραπάνω για μεγάλο διάστημα στο β΄ημίχρονο.

Μου άρεσαν ο Κωνσταντέλιας που βγάζει μεγάλη ποιότητα, ο Καμαρά που έτρεχε πολύ και ο Κοτάρσκι που είναι ικανός τερματοφύλακας και παίζει καλά με την μπάλα στα πόδια.

Σίγουρα πάντως αν θέλει ο ΠΑΟΚ και φέτος το πρωτάθλημα, θα πρέπει να ανεβάσει…στροφές. Δεν γίνεται να παίζει έτσι και να μην σκοράρει. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, παρότι δεν είχε φωτιές (καπνογόνα) όπως τα χρόνια που έπαιζα εγώ».

Διαβάστε ακόμη...