Ντούισμπουργκ - ΠΑΟΚ Domus Ergo

Για την 2η αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup, o ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει στη Σλοβενία, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, την Ντούισμπουργκ, από τη Γερμανία.
Ντούισμπουργκ - ΠΑΟΚ Domus Ergo
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος καλείται να αφήσει πίσω του το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ορτίτζια, και να κρατήσει ως οδηγό την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην φάση των ομίλων.

Απέναντί του, η γερμανική, Ντούισμπουργκ, η οποία την περσινή σεζόν κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας την Πότσνταμ 2-0 στην σειρά αγώνων. Στην δική της «πρεμιέρα» στον όμιλο του LEN Euro Cup, επιβλήθηκε της διοργανώτριας, Τρίκλαβ, με 6-22.

Για το παιχνίδι κόντρα στη Ντούισμπουργκ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Σε σχέση με την περσινή σεζόν αυτό το οποίο προς το παρόν, και στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τώρα αυτό το οποίο δεν δουλέψουμε, όπως έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε ως ομάδα, είναι το αμυντικό κομμάτι. Ελπίζω αύριο να έχουμε μία καλύτερη αμυντική λειτουργία, και καλύτερη εκτίμηση των φάσεων, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Επιθετικά θα βρούμε τις λύσεις, αφού έχουμε ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι θα τις δώσουν, το θέμα είναι να προσηλωθούμε πιο πολύ στην άμυνα, Είδαμε τους Γερμανούς πως έπαιξαν, διότι τόσο για εμένα, όσο και για τα παιδιά ήταν μία άγνωστη ομάδα, και από κει πέρα θα δούμε αύριο τι θα γίνει».

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
2η αγωνιστική 2ος γύρος, LEN Euro Cup
Κραν, Σλοβενία
18:30, Ντούισμπουργκ-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Διαβάστε ακόμη...