Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γλυφάδα

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, τον ΑΝΟ Γλυφάδας, γνωρίζοντας την ήττα με 10-14.
Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γλυφάδα
Photo Credits: @acpaok

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενες ήταν εκείνες που βρήκαν πρώτες γκολ, 0-1, ωστόσο ο Δικέφαλος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 1-1. Η Γλυφάδα πέτυχε δύο σερί τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 1-3. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι αντίπαλες βρήκαν και πάλι πρώτες γκολ, 1-4, ωστόσο οι παίκτριες του Δικεφάλου αντέδρασαν και μείωσαν, 3-4. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, 4-5. Ένα 0-3 σερί των φιλοξενούμενων, έγραψε το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 4-8. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η διαφορά των τεσσάρων τερμάτων συνέχισε να υφίσταται, καθώς οι δύο ομάδες πετύχαιναν τέρματα εναλλάξ. Έτσι, το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 7-11. 

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν άμεσα, 8-11, ενώ στις επόμενες φάσεις είχαν πολλές ευκαιρίες να μειώσουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η Γλυφάδα με 0-2 σερί πήρε διαφορά ασφαλείας, 8-13, με το τελικό σκορ να είναι 10-14. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Νίκου Μαρίνη, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-5, 3-3, 3-3

Διαβάστε ακόμη...