«Μεγάλο βήμα ο ΠΑΟΚ και το Champions League!»

Το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μια χρονιά-πρόκληση με τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.
«Μεγάλο βήμα ο ΠΑΟΚ και το Champions League!»
Photo Credits: @acpaok.gr

Ένας από τους αθλητές που θα τον ενισχύσουν σε αυτή την προσπάθεια, είναι ο ταλαντούχος περιφερειακός Χρήστος Μπιτσάκος, ετοιμάζεται για τη Θεσσαλονίκη και δεν κρύβει τη χαρά του για τη μεταγραφή, μιλώντας «Τετ Α Τετ» στη FORZA!

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ;

«Προσωπικά το να έρθω στον ΠΑΟΚ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σωματείο με πλούσια ιστορία, ενώ το τμήμα πόλο προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν. Αποδέχθηκα την πρόταση γιατί η ομάδα έχει μεγάλες βλέψεις. Φυσικά μέτρησε και το Champions League».

Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι για εσένα και την ομάδα η παρουσία στο Champions League;

«Η αλήθεια είναι ότι και για εμένα και για την ομάδα αυτό θα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε επίπεδο Champions League. Θα δώσουμε όλοι το 100% για αυτόν τον στόχο κι ελπίζω να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν. Αυτό δημιουργεί άγχος ή έξτρα κίνητρο για την επόμενη;

«Το άγχος είναι μόνο δημιουργικό. Αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε την καλή πορεία της ομάδας και γιατί όχι, να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».

Ποιο είναι το αγωνιστικό σου προφίλ;

«Ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι το ότι δεν τα παρατάω ποτέ. Δεν σταματάω να αγωνίζομαι και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τα δίνω όλα. Είμαι ένας παίκτης που δημιουργεί περισσότερο τις φάσεις και προσπαθώ στις δύσκολες στιγμές να βρίσκω λύση για την ομάδα κι όποτε μπορώ να κάνω το κάτι παραπάνω».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ φημίζεται για τον κόσμο του, οπότε εννοείται ότι τον θέλουμε δίπλα μας. Πάντα δημιουργούν μια δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι περιμένουν να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό, κι ελπίζω να έχουμε νέες επιτυχίες».

Πως περιμένεις την προσαρμογή σου στη Θεσσαλονίκη;

«Έχω εικόνα από τη Θεσσαλονίκη και γενικότερα προσαρμόζομαι εύκολα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα είμαι μακριά από τη βάση μου. Από τα 12 μέχρι τα 16 πηγαινοερχόμουν Πάτρα- Αθήνα, πριν εγκατασταθώ μόνιμα. Πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής στη Θεσσαλονίκη».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Σπουδάζω νομική και μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε εξεταστική, οπότε το πρόγραμμα μου περιείχε αρκετό διάβασμα. Στο τέλος της ημέρας για να χαλαρώσω πήγαινα για προπόνηση. Τώρα, η ημέρα μου ξεκινάει με το γυμναστήριο και στη συνέχεια κάνω το πρόγραμμα μου στη πισίνα, για να είμαι έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν».

Με αυτό το πρόγραμμα, υπάρχει ελεύθερος χρόνος;

«Όλα είναι θέμα θέλησης και προγράμματος για να μπορείς να τα συνδυάζεις όλα στο υψηλότερο επίπεδο. Η καθημερινότητα μου είναι απαιτητική, οπότε όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος θέλω να τον περνάω με τους φίλους μου. Έτσι χαλαρώνω».

 

Πηγή: forzaonline.gr

Διαβάστε ακόμη...