«Περήφανος από την εμφάνιση μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!»

Για την επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, τους επόμενους στόχους του, αλλά και την δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ, μίλησε στο acpaok.gr, η αθλητής του Δικεφάλου, Ευθύμης Καραγιώργος.
«Περήφανος από την εμφάνιση μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!»
Photo Credits: @acpaok.gr

- Πώς ήρθε αυτή η επιτυχία; Το περίμενες;

«Η επιτυχία ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά, αλλά αυτή τη φορά δουλέψαμε έξυπνα. Παρά τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καταφέραμε να βρούμε ικανοποίηση κάνοντας ένα ρεκόρ. Δεν έτρεξα για το μετάλλιο, αλλά για να ξεπεράσω τον εαυτό μου και είμαι περήφανος από την εμφάνισή μου στο πανελλήνιο. Όταν τερμάτισα, νόμιζα ότι ήμουν τέταρτος ή πέμπτος, αλλά ένιωθα χαρούμενος γιατί τα έδωσα όλα και έτρεξα με ψυχή. Όταν οι συναθλητές μου μου είπαν ότι ήμουν τρίτος, δεν το περίμενα καθόλου. Ήξερα πως το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό και δύσκολο να κερδίσεις μετάλλιο».

- Πόσο βοηθάει αυτή η συνύπαρξη με τον Γιάννη Καμαρινό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν συναθλητή υψηλού επιπέδου μαζί μου. Αν και είμαστε διαφορετικοί, η συνύπαρξή μας είναι πολύ καλή και έχουμε δημιουργήσει ένα ωραίο κλίμα στην προπόνηση όπου ο συναγωνισμός μας ωθεί προς το καλύτερο».

- Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κλειδί της επιτυχίας σου;

«Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να τα παρατάω, οπότε κάθε χρόνο προσπαθώ να δίνω το 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες. Φέτος, όμως, δεν αρκέστηκα μόνο σε αυτό. Απόλαυσα το ταξίδι και εμπλούτισα τη ζωή μου με πράγματα που μου αρέσουν. Άρχισα να ακούω το σώμα μου και να έχω πίστη σε αυτό. Ο συνδυασμός όλων αυτών, μαζί με θετική ενέργεια, με πήγε στην κορυφή».

- Τι σε κάνει να θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα του ΠΑΟΚ;

«Για μένα, μια ομάδα δεν είναι μόνο το όνομα, αλλά τα άτομα που την απαρτίζουν. Πέρα από το γκρουπ, τον προπονητή μου και την έφορο, έχω κάνει φιλίες με αρκετά παιδιά. Ξέρω ότι βοηθώντας τον σύλλογο, αυτή η βοήθεια επιστρέφει σε εμάς. Μπορεί να μην επιστρέψει σε μένα ή στους γνωστούς μου, αλλά η ιδέα ότι μπορεί η πράξη μου να συμβάλει σε μια αποστολή, μου αρκεί».

- Τι να περιμένουμε από εσένα για την επόμενη χρονιά; Έχεις θέσει τους νέους σου στόχους;

«Έχω αρκετά λάθη, πράγμα που σημαίνει ότι έχω πολλά να διορθώσω και να μάθω για την καινούργια σεζόν. Όπως λέει και ο κύριος Χάρης, «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Φέτος μπορούσα να τρέξω πιο γρήγορα. Από εδώ και πέρα, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον κλειστό στίβο, προσπαθώντας να κάνω την υπέρβαση.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, κύριο Θεοχάρη Βαρυτιμίδη, την οικογένειά μου που μου στέλνει θετική ενέργεια, το γκρουπ μου και τους φίλους μου για τη μεγάλη στήριξη, καθώς και την έφορο του τμήματος και πρωταθλήτρια, κυρία Τάνια Κεραμυδά, για όλη τη βοήθεια της. Τέλος, αφιερώνω αυτή τη νίκη, το μετάλλιο και την ισοφάριση του ατομικού μου ρεκόρ στον παππού μου, Γιώργο Μιχαηλίδη, που πάντα μου έλεγε «Δυνατό Finish»!».

Διαβάστε ακόμη...