Η Άρση Βαρών του ΠΑΟΚ και η Com & Com, μαζί!

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Άρσης Βαρών, ανακοινώνουν την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία συμβούλων Com & Com, συμφερόντων του κ. Θάνου Κουλουτμπάνη για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Άρση Βαρών του ΠΑΟΚ και η Com & Com, μαζί!
Photo Credits: @acpaok

Η Com & Com ιδρύθηκε το 2006 στη Θεσσαλονίκη. Όραμα της εταιρείας είναι η συμβολή της στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων με σεβασμό στο περιβάλλον και την φυσιογνωμία του πλανήτη, συνδυάζοντας το διευρυμένο επιστημονικό της πεδίο (μηχανικών, περιβαλλοντολόγων, οικονομολόγων, κοινωνιολόγων) με την υψηλή τεχνολογία.

Αποτελεί σήμερα μία εξελιγμένη εταιρία η οποία διαθέτει εκτενή εμπειρία σε Ευρωπαϊκές πολιτικές, σε θέματα οικονομικής, περιφερειακής και τεχνολογικής ανάπτυξης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ συγχρόνως παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής συμβουλευτικής υποστήριξης σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα που συμμετέχουν σε συγχρηματοδοτούμενα έργα διασυνοριακής, διαπεριφερειακής και διακρατικής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Κουλουτμπάνης αποτελεί νυν Αντιπρόεδρος Γ' του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.) και Υποψήφιος Πρόεδρος στις επικείμενες Επιμελητηριακές Εκλογές τον Νοέμβριο με τον συνδυασμό "Ισχυροί Επαγγελματίες".

Διαβάστε ακόμη...