Αποχωρεί τον Ιούλιο από τον ΠΑΟΚ ο Χάρης Μάλλιος

Τέλος εποχής για τα Βαρέα Αθλήματα του ΠΑΟΚ, με τον Γενικό Αρχηγό, Χάρη Μάλλιο, να ενημερώνει τον μεγάλο χορηγό του τμήματος, Κώστα Αμοιρίδη πως δεν θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, και μετά το τέλος της σεζόν, τον Ιούλιο, θα αποχωρήσει πλήρως.
Πηγή: forzaonline.gr
Αποχωρεί τον Ιούλιο από τον ΠΑΟΚ ο Χάρης Μάλλιος
Photo Credits: @acpaok

Όπως αναφέρει το μήνυμα του στα social media:

«Καλησπέρα σε όλους ,μόλις έφυγα από τα γραφεία του Κώστα Αμοιρίδη, στον μόνο που είχα υποχρέωση να μιλήσω για την τελική μου απόφαση να μην συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ και παράλληλα να υπάρχει πλήρη αποχώρηση μου το καλοκαίρι (Ιούλιος) ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ και θα κάνω απολογισμό στο κυρίαρχο σώμα που είναι η ΓΣ της 21ης Οκτωβρίου.

Συμφωνήσαμε να κυλήσει και αυτή η χρονιά 2024-25 κανονικά γιατί ήδη έχουν μπει οι υποχρεώσεις. Ευχαριστώ όλους μου τους προπονητές -αθλητές, το συνδεσμιακό κίνημα, παράγοντες και απλούς ανθρώπους που ήταν δίπλα μου Αυτήν την τελευταία χρονιά θέλω να την ζήσω δίπλα τους απλά οπαδικά.

Αφήνω μια παρακαταθήκη 23 Πρωταθλημάτων Ελλάδας και 24 πανελλήνιες θέσεις + ότι γίνει φέτος, άρα κάτι κάναμε για τα 100 χρόνια αυτού του τεράστιου Όμιλου, επίσης πρέπει να προσεχθεί σαν κόρη οφθαλμού η συνεργασία μας στην ΠΑΦΟ.

Ελπίζω επιτέλους αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμουν να το κάνουν ίσως κάποιοι άλλοι πραγματικότητα».

Διαβάστε ακόμη...