Από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό η πρώτη σκόρερ της Α1, Μόργκαν Τζόουνς

Σημαντική ενίσχυση για τον νεοφώτιστο στην Α1 Γυναικών, Πανσερραϊκό.
Πηγή: sdna.gr
Από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό η πρώτη σκόρερ της Α1, Μόργκαν Τζόουνς

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον πολύπειρο Κώστα Κεραμιδά, η ομάδα των Σερρών, που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία, προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες.

Συγκεκριμένα απέκτησε την Μόργκαν Τζόουνς (1,88 – 25 ετών), η οποία με 24,5 πόντους (και 502 συνολικά) αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στην Α1 Γυναικών με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη διεθνή φόργουορντ, Σταυριανή Βιντσιλαίου (1,81 – 26 ετών).

Αναφέρουν οι σχετικές ανακοινώσεις:

«H πρώτη σκόρερ του περσινού Πρωταθλήματος είναι πλέον λιοντάρι!

H Morgan Jones με ύψος 1.88m αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του ελληνικού Πρωταθλήματος τη σεζόν 2023/24 με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και ακολούθως υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο στο WNBA με την ομάδα των Las Vegas Aces.

Σε κολεγιακό επίπεδο, αγωνίστηκε σε κολέγια που διεκδίκησαν τον τίτλο του NCAA με πολύ σημαντική παρουσία σε αμφότερα: Florida State & University of Louisville».

«Η 2 φορές καλύτερη αμυντικός της Α1 θα φοράει τα ερυθρόλευκα της ομάδας μας!

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου με ύψος 1.81m, διεθνής με όλες τις ''μικρές'' Εθνικές ομάδες, καλύπτει επάξια και τις δύο θέσεις των forward, διαθέτει σημαντική εμπειρία στην Α1 έχοντας αγωνιστεί στα Χανιά, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τις Εσπερίδες, τη Νίκη Λευκάδας και τον Εύνικο».

Διαβάστε ακόμη...