Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco o Αλέξανδρος Βασσάρας!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Βασσάρα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ mαteco o Αλέξανδρος Βασσάρας!
Photo Credits: @acpaok

Ο Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 1998 και με ύψος 184cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα ασπρόμαυρα. Την περσινή χρονιά έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα, σκοράροντας κρίσιμα και όμορφα γκολ, ωστόσο ο τραυματισμός του τον έθεσε εκτός. 

Φέτος, όντας πιο έμπειρος στο άθλημα, και απόλυτα υγιής, είναι έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα, σε αυτή την μεγάλη πρόκληση του ΠΑΟΚ mαteco στη Stoiximan Futsal Super League. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, ο Αλέξανδρος Βασσάρας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Πέρσι αναδειχθήκαμε πρωταθλητής στην Futsal League, και πλέον βρισκόμαστε εκεί όπου ανήκει σ' έναν Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι καθήκον όλων μας να δώσουμε το 100%, κάνοντας τον Δικέφαλο πρωταγωνιστεί και στην Super League, όπως αρμόζει στο τεράστιο όνομα και την ιστορία του». 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...