Ενθουσιασμός στη Μπάνια Λούκα: «Ψάχνουμε ένα νέο θαύμα, αξίζαμε έναν αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ»

Αποφασισμένη να ψάξει ένα νέο... θαύμα είναι η Μπάνια Λούκα ενόψει των αναμετρήσεων της με τον ΠΑΟΚ. Ενθουσιασμός στις τάξεις της βοσνιακής ομάδας, με τον αθλητικό διευθυντή να υπογραμμίζει πως δεν θα πέσουν αμαχητί - Ποιες είναι οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της.
Πηγή: sdna.gr
Ενθουσιασμός στη Μπάνια Λούκα: «Ψάχνουμε ένα νέο θαύμα, αξίζαμε έναν αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ»

Απέναντι στην Μπάνια Λούκα, ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού, ωστόσο, οι Βόσνιοι θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες πρόκρισης, παλεύοντας -σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της- μέχρι τέλους. 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Όλιβερ Γιάντριτς, αναφερόμενος, κυρίως, στα μεταγραφικά που ακόμη είναι ανοιχτά για την ομάδα της Βοσνίας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. 

«Προετοιμαζόμαστε αρκετά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει κίνητρο να δείξει τον καλύτερο εαυτό της και προσωπικά ανυπομονώ για το δεύτερο παιχνίδι στην Μπάνια Λούκα», είπε εξηγώντας το γιατί: «Η πόλη μας, οι οπαδοί μας περιμένουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Αξίζαμε έναν αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Έχουμε διανύσει μακρύ δρόμο.

Όταν σκέφτομαι τη Ρίο Αβε, την Κλουζ και την Αούστρια (ομάδες που η Μπόρατς έχει αντιμετωπίσει σε προκριματικά), όλα αυτό καταλήγει σε αυτό που εισπράξαμε στο Ελμπασάν (σ.σ. την πρόκριση επί της Εγκνάτια στην Αλβανία). Τα επερχόμενα δύο ματς είναι η ανταμοιβή μας για ό,τι έχουμε κάνει, αλλά από την άλλη πλευρά, έχουμε μία μεγάλη υποχρέωση, να προσφέρουμε δύο αξέχαστα παιχνίδια κόντρα σε έναν περίφημο αντίπαλο».

Κατέληξε, λέγοντας πως: «Δεν ξέρω αν η προσπάθειά μας θα είναι αρκετή για ένα νέο θαύμα, αλλά αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι πώς δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

Ανακατατάξεις στο ρόστερ της Μπόρατς

Με αλλαγές στο ρόστερ της θα πορευθεί η Μπάνια Λούκα που προετοιμάζεται για τα δύο παιχνίδια με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Μάλιστα, η μία μοιάζει αρκετά περίεργη, καθώς ο Κροάτης αμυντικός Μαρκ Τσέλιτς πήγε ως ελεύθερος από την βουλγαρική Μπερόε Στάρα Ζαγόρα στην ομάδα της Μπάνια Λούκα την πρώτη Ιουλίου, ήταν κομβικός στα ματς με την Εγκνάτια και προχθές το βράδυ ο βοσνιακός σύλλογος ενημέρωσε ότι αποχώρησε (σ.σ. πηγαίνει στην Χάποελ Τελ Αβίβ). Χθες αποχώρησε και ο Μαλτέζος Σον Ντίμεκ, που δεν είχε προλάβει να παίξει και στην Βοσνία λένε ότι κόπηκε γιατί ήταν σε άθλια φυσική κατάσταση. 

Η αντίπαλος του Δικεφάλου δεν έμεινε εκεί. Προχώρησε και στην απόκτηση ενός Κροάτη μέσου, του Ντίνο Σκόρουπ, που, μάλιστα, όπως αναφέρουν στην Κροατία θα τον δηλώσει και στην λίστα για τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος χαφ (υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες) προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Γκαμπέλα στο βοσνιακό πρωτάθλημα, καταγράφοντας 31 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει άμεσα.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ολιβερ Γιάντριτς, τόνισε ότι ο Σκόρουπ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα και θα μεγαλώσει τον ανταγωνισμό στην μεσαία γραμμή της Μπόρατς.

Διαβάστε ακόμη...