Kαμαρά: “Πάντα να παλεύεις μέχρι το τέλος”

Το ζει ο Αφρικανός και στέλνει το δικό του μήνυμα.
Πηγή: paok24.com
Kαμαρά: “Πάντα να παλεύεις μέχρι το τέλος”
Photo Credits: @PAOKFC

Διανύει το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ και προσπαθεί κι αυτός να προσαρμοστεί στον μέγιστο βαθμό στα “θέλω” του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μαντί Καμαρά, μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Στέφαν Σβαμπ στο χθεσινό παιχνίδι και πρόσθεσε μερικά λεπτά συμμετοχής ακόμη στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, για να στείλει μετά το παιχνίδι κι αυτός το δικό του μήνυμα.

Πάντα να παλεύεις μέχρι το τέλος φίλε μου! Όλοι μαζί για το επόμενο ματς! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ“, ανέφερε ο Αφρικανός χαφ στα social media του, ποστάροντας μία φωτογραφία του με τον Τάισον.

Θα παίξουμε στη Τούμπα με τους οπαδούς μας. Όλοι θα είναι διαθέσιμοι και ειδικά οι νέοι παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα για να είμαστε προετοιμασμένοι να πάρουμε τη πρόκριση.

Αισθάνομαι πολύ καλά και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Εννοείται πως δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις και δεν έχει καμία σημασία αν ξεκινάω στην ενδεκάδα ή έρχομαι από το πάγκο. Σημασία έχει ο στόχος και θα παλέψουμε για αυτόν“, σημείωσε χθες μετά το παιχνίδι ο Καμαρά, που δείχνει πλέον να έχει προσαρμοστεί και συνεχώς ανεβάζει κι αυτός στροφές.

Διαβάστε ακόμη...