Tσέλιε ή Δουβλίνο; (vid)

Οι Σλοβένοι, οι Ιρλανδοί και τα στιγμιότυπα από την πρώτη τους αναμέτρηση!
Πηγή: paok24.com
Tσέλιε ή Δουβλίνο; (vid)

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο ΠΑΟΚ θα προετοιμάζονταν από σήμερα για δύο σπουδαίες “μάχες” με την Σπάρτα Πράγας, η οποία επικράτησε χθες το βράδυ της Στεάουα στο Βουκουρέστι με 3-2.

Ωστόσο, ο πικρός και σίγουρα οδυνηρός αποκλεισμός από τη Μάλμε “στέλνει” τον ΠΑΟΚ στα play off του Europa League και “πάνω” στην Τσέλιε από τη Σλοβενία ή την Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία, με την πρώτη να έχει το προβάδισμα βάσει της νίκης με 1-0 που πανηγύρισε στο “σπίτι” της, χάρη σε γκολ του Μέναλο στο 34ο λεπτό.

Αύριο το βράδυ στις 22:00, στο “Tallaght Stadium” του Δουβλίνου, οι δύο πιθανοί αντίπαλοι του Δικεφάλου θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους, με την μεν Τσέλιε να ξεκινάει τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στο Champions League, περνώντας το εμπόδιο της Φλόρα Ταλίν με δύο νίκες και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, με ισοπαλία (1-1) στο Τσέλιε και βαριά ήττα στη Σλοβακία με σκορ 5-0. Στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας δε, μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς (2 νίκες, 1 ήττα).

Σε ότι αφορά τη Σάμροκ Ρόβερς, έχει φτάσει στα play off του Europa League ξεπερνώντας στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League την ισλανδική Βίκινγκουρ με εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία και νίκη στην Ιρλανδία με σκορ 2-1 και γνωρίζοντας δύο ήττες από τη Σπάρτα Πράγας (2-0 στην Ιρλανδία και 4-2 στην Τσεχία), ενώ εντός των συνόρων μετά από 27 αγωνιστικές , βρίσκεται στην 5η θέση με 38 βαθμούς (10 νίκες, 8 ισοπαλίες, 7 ήττες).

O πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ με την Τσέλιε ή την Σάμροκ Ρόβερς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 22 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς επτά μέρες αργότερα στη Σλοβενία ή στην Ιρλανδία.

Διαβάστε ακόμη...