«Δεν ξέρω πως σκόραρα, απίθανη Τούμπα»

Ούτε οι Σουηδοί δεν πιστεύουν πως τους χαμογέλασε η τύχη
Πηγή: paok24.com
«Δεν ξέρω πως σκόραρα, απίθανη Τούμπα»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε, καθώς βρέθηκε δευτερόλεπτα μακριά από τη συμμετοχή του στα Play – Off του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος χρειαζόταν ακόμη μια άμυνα, στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας, για να πάρει το τελικό 3-2 που θα του έδινε την πρόκριση. Αυτό δε συνέβη, με τους Σουηδούς να σκοράρουν με απίθανο τρόπο και να στέλνουν το ματς στην παράταση. Ο Μαντί Καμαρά έδιωξε τη μπάλα στο πόδι του Νιλς Ζέτερστρομ και πήρε περίεργη τροχιά για να καταλήξει στα δίχτυα του Κοτάρσκι.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ούτε ο ίδιος ο σκόρερ δεν κατάλαβε πως συνέβη αυτό, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο σουηδικό «aftonbladet.se», εκεί όπου -επίσης- αποθέωσε την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

«Ήταν το συγκλονιστικότερο παιχνίδι που έχω παίξει στην καριέρα μου. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έδιωξε την μπάλα πάνω μου, αυτή πήρε δύναμη και τροχιά προς την εστία και κατέληξε στα δίχτυα. Ούτε που κατάλαβα πως έγινε! Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν απίθανη, δεν έχω ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιο κοινό».

Διαβάστε ακόμη...