Με τέσσερις βασικούς απόντες και rotation στην ρεβάνς η Σαμροκ Ρόβερς

Ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο ματς στην Τούμπα απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς έχει κάνει το 1,5 βήμα για την πρόκριση στο League Stage του Europa League μετά το 4-0 και στην ρεβάνς στο Δουβλίνο θα παίξει για να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη του ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
Πηγή: thessports.gr
Με τέσσερις βασικούς απόντες και rotation στην ρεβάνς η Σαμροκ Ρόβερς

Ο Δικέφαλος μετά την ήττα από την Μάλμε 4-3 στην Τούμπα για τον τριτο προκριματικό του Champions League, έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλει να τις κάνει τέσσερις, πετυχαίνοντας και την δεύτερη γενικά στην σεζόν εκτός Τούμπας μετά το 1-0 επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε με 3-2 τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τον Παναιτωλικό με 2-0 για την δεύτερη αγωνιστική της  Superleague, ενώ ενδιάμεσα είχε υποδεχτεί στην Τούμπα τους Ιρλανδούς που τους κέρδισε με 4-0.

Οι Ιρλανδοί στο αυριανό παιχνίδι θα παραταχθεί με αρκετά και σημαντικά προβλήματα, μιας που ο Στέφεν Μπράντλεϊ δεν θα έχει στην διάθεση τρεις βασικούς παίκτες που είχε στην ενδεκάδα του στην Τούμπα, ενώ παραμένει στα πιτς και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τζόνι Κένι.

Εκτός του τραυματία Κένι και του τιμωρημένου λόγω της αποβολής του στο πρώτο ματς, Τζος Χόνοχαν, ο Μπράντλεϊ – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στα ιρλανδικά ΜΜΕ – δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό χαφ Ντάραχ Νάτζεντ και τον βασικό επιθετικό, Άαρον Γκριν που ειναι και ο δεύτερος σκόρερ της Σάμροκ Ρόβερς!

Ο Μπράντλεϊ πέραν των τεσσάρων σημαντικών αυτών απουσιών αναμένεται να κάνει περαιτέρω rotation μιας που έρχεται την Κυριακή, η δύσκολο εκτός έδρας αποστολή στο «Ντάλιμαουντ Παρκ» με αντίπαλο την Μποέμιανς, όπο η Σάμροκ Ρόβερς καίγεται για βαθμούς μιας που έχει μείνει στο -10 (με δυο ματς λιγότερα) από την πρώτη θέση.

Διαβάστε ακόμη...