Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris - Σερβέτ

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της Σερβέτ, στο πλαίσιο του τελικού του Round 1 του UEFA Women's Champions League.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris - Σερβέτ
Photo Credits: @acpaok

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Θα ξεκινήσω τις δηλώσεις μου μ' έναν τρόπο ο οποίος δεν μου αρέσει, διότι σήμερα είχαμε μία κλοπή, από δύο φάσεις τις οποίες εφηύρε η διαιτητής από την Βουλγαρία, ένα πέναλτι και ένα φάουλ έξω από την περιοχή, στα οποία δεχτήκαμε δύο γκολ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τις παίκτριες μου, οι οποίες εφάρμοσαν το πλάνο με επιτυχία 105%, δεν αφήσαμε σε καμία φάση να μας απειλήσει η Σερβέτ. 

Δώσαμε την κατοχή στον αντίπαλο γιατί θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, κλείσαμε τους χώρους, με τον αντίπαλο να μην δημιουργεί καμία ευκαιρία. Η Νόιχαους έπιασε την μπάλα τρεις-τέσσερις φορές μέχρι το 65' που δεχτήκαμε το γκολ, αλλά δυστυχώς φάνηκε σήμερα ότι άρχισαν να φοβούνται πολύ τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, την προσπάθεια μας. Η απογοήτευση των παικτριών μας είναι μεγάλη, αλλά εμείς δεν θα επιτρέψουμε αυτό να τις καταβάλει. 

Γυρίζουμε τον διακόπτη και βάζουμε τους στόχους για τους δύο εγχώριους τίτλους. Συγχαρητήρια γι' ακόμα μία φορά σε όλο τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ για την μεγάλη προσπάθεια. Ο αποκλεισμός ήταν άδικος». 

Διαβάστε ακόμη...