Το ολλανδικό… report για τον (φευγάτο) Αντρέ Ραμάλιο

Το SDNA «σκάλισε» στον ποδοσφαιρικό χάρτη στη χώρα των τουλίπων με επίκεντρο τον Βραζιλιάνο στόπερ που συνδέθηκε (μεταγραφικά) με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Πηγή: sdna.gr
Το ολλανδικό… report για τον (φευγάτο) Αντρέ Ραμάλιο

Τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Αϊντχόφεν, Αντρέ Ραμάλιο έβαλε ολλανδικό δημοσίευμα στην καλοκαιρινή transfer list του ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του 32χρονου στόπερ με την PSV λήγει τις προσεχές ημέρες και κατ΄επέκταση ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Ο Ραμάλιο μετράει συνολικά με την Αϊντχόφεν 128 συμμετοχές, 6 γκολ, 5 ασίστ ενώ την τρέχουσα σεζόν το κοντέρ έγραψε 46 παιχνίδια, 3 γκολ, 1 ασίστ.

Εκτός από την Αϊντχόφεν έχει παίξει στην Ευρώπη με τη φανέλα των Σάλτσμπουργκ (240 συμμ. – 20 γκολ – 14 ασίστ) Μπάγερ Λεβερκούζεν (28 συμμ.) και Μάιντζ (20 συμμ.).

Το  SDNA «σκάλισε» στον ολλανδικό ποδοσφαιρικό χάρτη και συγκέντρωσε ενδιαφέροντα tips για τον Αντρέ Ραμάλιο.

Φευγάτος

Επί της ουσίας  οδεύει τον τελευταίο 1,5 χρόνο προς την πόρτα της εξόδου στην PSV.

Από την στιγμή η ολλανδική ομάδα δεν κατάφερε να βάλει στο ρόστερ της έναν ποιοτικότερο στόπερ, επέλεξε να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ραμάλιο μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο και το exit

Το φετινό καλοκαίρι είναι βέβαιο πως ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει από την Αϊντχόφεν και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Το συμβόλαιό του στους «Χωριάτες» κυμαίνεται ετησίως στο 1,5 εκατ. ευρώ (μεικτές αποδοχές).

Ζεστά (νέα ) λημέρια

Ενδιαφέρον από άλλες ολλανδικές ομάδες δεν υφίσταται και δεν προβλέπεται να υπάρξει. Ο Ραμάλιο θα ψαχτεί για πιο ζεστά ποδοσφαιρικά λημέρια και η Νότια Ευρώπη φαντάζει ένας πολύ καλός (νέος) προορισμός.

Το αγωνιστικό προφίλ

Πρόκειται για έναν aggressive κεντρικό αμυντικό. Αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός και στην «εξαφάνιση» του αντιπάλου επιθετικού που αναλαμβάνει προσωπικά το μαρκάρισμά του.

Κάνει κάποια λάθη στις 2-3 στιγμές που θα χάσει την συγκέντρωσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ με χώρο στην πλάτη δεν παίζει άνετα.

Διαβάστε ακόμη...