Σαφάρι για φορ

Ο Μπρέθγουεϊτ και οι περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Σαφάρι για φορ

Είναι εδώ και καιρό γνωστό πως ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, τον κεντρικό επιθετικό της Εσπανιόλ, ο οποίος δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Η Εσπανιόλ παίζει επαναληπτικό τελικό με την Οβιέδο, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, με τον νικητή του ζευγαριού να παίρνει την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Είναι επίσης γνωστό πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει τη διάθεση να περιμένει την απόφαση του ποδοσφαιριστή, που ακόμη δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το μέλλον. Θυμίζουμε πως αν η Εσπανιόλ δεν ανέβει, μένει ελεύθερος, ενώ σε περίπτωση ανόδου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 600.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Μπρέθγουεϊτ ενώ παράλληλα εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις φορ, αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις αν δεν προχωρήσει αυτή του 33χρονου επιθετικού. Υπάρχει μια διαμορφωμένη λίστα παικτών, έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές, ωστόσο δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή -τη δεδομένη χρονική στιγμή- μετά τον Δανό φορ.

Διαβάστε ακόμη...