Το συμβόλαιο του Μάριν, η πρόθεση της Κάλιαρι και ο Δικέφαλος που βιάζεται

Ο Ραζβάν Μάριν, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο με την Κάλιαρι, που θέλει να τον παραχωρήσει λόγω των υψηλών αποδοχών του και τον αξιολογεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: sport24.gr
Το συμβόλαιο του Μάριν, η πρόθεση της Κάλιαρι και ο Δικέφαλος που βιάζεται

Ο Ραζβάν Μάριν είναι ένας από τους παίκτες που έχει βολιδοσκοπήσει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Το γεγονός ότι ο Ρουμάνος χαφ βρίσκεται με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στα τελικά του Euro 2024 δυσχεραίνει την περίπτωσή του, καθώς είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις θέσεις των μέσων στο ρόστερ της ομάδας τους.

Μάλιστα, ο Μάριν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Ρουμανία, έχοντας πετύχει και δύο γκολ στα πρώτα τρία ματς της διοργάνωσης.

Ένας ακόμα ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι ο Μάριν δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Κάλιαρι.

Θέλει να τον παραχωρήσει η Κάλιαρι

Ο 28χρονος χαφ μετά από το τέλους του διετούς δανεισμού στην Έμπολι θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα που τον απέκτησε από τον Άγιαξ και μπορεί το μέλλον του εκεί να είναι αβέβαιο, ωστόσο οι δεσμεύσεις του περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την περίπτωσή του.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρονται στον ιταλικό Τύπο, η ομάδα της Σαρδηνίας προτιμά να τον παραχωρήσει καθώς το συμβόλαιό του θεωρείται δυσβάσταχτο.

Οι ετήσιες αποδοχές του, όπως γράφεται, φτάνουν στο 1 εκατ. ευρώ κι αυτός είναι ο λόγος που η Κάλιαρι θέλει να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

Οι απαιτήσεις της πάντως δεν είναι χαμηλές, καθώς τον αξιολογεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Περίπου εκεί φτάνουν και οι απαιτήσεις της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Γιόζιπ Μίσιτς που επίσης απασχολεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου κι είναι μια από τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν, με τον Κροάτη, πρώην ποδοσφαιριστή του, μάλιστα ο ΠΑΟΚ έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμη...