Στο “κάδρο” και τα φιλικά

Το πιο σημαντικό διάστημα για τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
 Στο “κάδρο” και τα φιλικά

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία και ξεκίνησε αμέσως τη δουλειά.

Μετά το πρωινό ταξίδι, το απόγευμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν κανονικά “ραντεβού” στο γήπεδο, με τους “ασπρόμαυρους” να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση στο Χορστ.

Σήμερα, το πρόγραμμα θα είναι ακόμη πιο γεμάτο, καθώς θα βρεθούν στο γήπεδο δύο φορές, μία το πρωί και μία το απόγευμα, δουλεύοντας σε όλους τους τομείς, ενώ από αύριο οι ρυθμοί θα ανέβουν ακόμη περισσότερο.

Στο “κάδρο” μπαίνουν πλέον και τα φιλικά, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας στις 19:00 το απόγευμα, σε ένα πρώτο… ξεμούδιασμα, ενώ θα ακολουθήσουν -τουλάχιστον- τρία ακόμη παιχνίδια.

Στις 6/7 είναι προγραμματισμένο το φιλικό “τεστ” απέναντι στην Χιμπέρνιαν, στις 10/7 θα ακολουθήσει το ματς με την Γκενκ και τρεις ημέρες μετά, (13/7) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, ενώ υπάρχει πρόθεση να γίνει ένα ακόμη παιχνίδι πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα σηκώνει μανίκια, ο Λουτσέσκου ξέρει πως το διάστημα αυτό είναι πολύ σημαντικό και η προσοχή όλων έχει στραφεί πλέον στο Χορστ…

Διαβάστε ακόμη...