Fans’ Man of the Match o Τσίμιροτ

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αναδείχθηκε, από τους φίλους του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της Super League.
Fans’ Man of the Match o Τσίμιροτ

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το 2017 με διπλό στην Λιβαδειά, απέδειξε ότι το ντεμαράζ του Δεκεμβρίου δεν ήταν κάτι παροδικό. Πως η ομάδα βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία και κατάφερε να κερδίσει έδαφος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να μην κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με ευκολία, αλλά το γκολ του Πέλκα στάθηκε αρκετό για να συνδυαστεί η καλή εμφάνιση με την απαραίτητη ουσία. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πλήρως του αντιπάλου του και έφυγε νικητής από την Λιβαδειά, έχοντας πολλούς παίκτες σε καλή μέρα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης που διοργανώθηκε από το paokfc.gr και το PAOK FC Official App είχαμε ντέρμπι, με τον Γκόικο Τσίμιροτ να συγκεντρώνει το 30,08% των ψήφων και να κατακτά τον πρώτο ατομικό τίτλο της νέας χρονιάς. Μπορεί τις περισσότερες φορές ο Βόσνιος να περνά απαρατήρητος και να κάνει την λεγόμενη βρώμικη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στην Λιβαδειά ήταν εξαιρετικός.

Έτρεξε ακατάπαυστα, ήταν άψογος αμυντικά και ήταν απολαυστικός στο επιθετικό κομμάτι, με έξυπνο παιχνίδι, σωστές μεταβιβάσεις, αρκετές εντυπωσιακές ενέργειες και προσπάθειες για γκολ με μακρινά σουτ. Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , που σε ρόλο επιτελικού οργάνωσε το παιχνίδι του Δικεφάλου, προσπάθησε να δημιουργήσει και να απειλήσει και σε κάποιες περιπτώσεις αστόχησε για μόλις μερικά εκατοστά. Το βάθρο συμπλήρωσε ο λυτρωτής Πέλκας , ο οποίος παρά το ότι αγωνίστηκε σαν αλλαγή για μόλις λίγα λεπτά, ήταν κομβικός πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης, με κεφαλιά.

Διαβάστε ακόμη...