Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε εισιτήρια για την Τούμπα

Οι Σερραίοι θα έχουν τους φιλάθλους τους στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε εισιτήρια για την Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League, με το παιχνίδι να έχει οριστεί για το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 20:00. Οι Σερραίοι εξέδωσαν ανακοίνωση για την διάθεση εισιτήριων στους φιλάθλους που θέλουν να παρευρεθούν στην θύρα 8 της Τούμπας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός. Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού θα φιλοξενηθούν στην θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για την αγορά εισιτηρίου είναι η είσοδος μέσω του link που υπάρχει παρακάτω και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ η εγγραφή χρήστη.

https://www.ticketmaster.gr/paokfc-ww/accountLogin.html?hash=La8EJTe_q79WFDoaXUTOnMF1MFk2133505

Υπενθυμίζουμε επίσης πως η είσοδος στο γήπεδο γίνεται ΜΟΝΟ με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Αγοράζοντας κωδικούς εισιτηρίων, θα σας αποστέλλεται email με ένα αρχείο PDF ανά κωδικό/εισιτήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει το QR code για σκανάρισμα ή τον κωδικό του για την εισαγωγή του στο Gov.gr Wallet.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για παιδιά κάτω των 15 ετών που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet προσθέτοντας πρώτα το δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό. Για λοιπές περιπτώσεις ανατρέξτε στο https://tickets.gov.gr/ ή πατήστε εδώ.

Για τα σώματα ασφαλείας, κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης δεν πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό ταυτότητάς τους για να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Για τους αλλοδαπούς που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet και έχουν ξένο διαβατήριο τελευταίας τεχνολογίας, αγοράζουν κανονικά από την πλατφόρμα τον κωδικό/εισιτήριο και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gov.gr Wallet επιλέγουν το πεδίο Non Greek Resident. Κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης σκανάρουν τον κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια φωτογραφίζουν το διαβατήριό τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία και προσθήκη του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/ ή πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμη...