Facts & Figures για το Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-25 κόντρα στον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Βοιωτούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.
Facts & Figures για το Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC

19 αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό έχει ο ΠΑΟΚ στην Βοιωτία και στις επτά από αυτές έφυγε με τη νίκη, στις έξι υπήρξε ισοπαλία και έξι επικράτησε ο Λεβαδειακός.

Στην τελευταία επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην Βοιωτία υπήρξε ισοπαλία (1-1), η οποία είναι η τρίτη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Παραμένει αήττητος στα 13 τελευταία του παιχνίδια με τον Λεβαδειακό εντός και εκτός έδρας, με 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ ήταν στις 13 Απριλίου 2014 με 3-2 (14’ Τόνι Βαρέλα, 17’ Μιλοσάβλιεφ, 29’ Κονέ – 47’ Ολίσε, 88’ Βούκιτς).

30 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Λεβαδειακού, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει σημειώσει τρία από αυτά και μάλιστα σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.

Οι τρεις από τις επτά νίκες του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό είναι με σκορ 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο με 2-1. Το παζλ συμπληρώνουν το 3-0 και το 2-0. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έχει έξι νίκες που είναι όλες με διαφορετικό σκορ.

Μόλις σε δύο αναμετρήσεις δεν έχουν σημειωθεί γκολ, αφού υπήρξε λευκή ισοπαλία, ενώ ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει παρουσιαστεί δύο φορές το 2-2 και το 1-1.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 4 Οκτωβρίου 1987, με νίκη 4-2 του Λεβαδειακού. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει νίκη στα πέντε πρώτα του παιχνίδια εκεί (δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες) και η πρώτη επικράτηση του ήταν στις 12 Μαρτίου 1995 με 1-0 χάρη στο γκολ του Αντώνη Γιουκούδη.

Διαβάστε ακόμη...