Το… dejavu για ΠΑΟΚ

Ένα ακόμη ντέρμπι ολοκληρώθηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει ζωντανός στη Νέα Φιλαδέλφεια και να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με τον βαθμό της ισοπαλίες. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, με τους Μπάμπα και Πιερό να πετυχαίνουν τα μοναδικά τέρματα της Κυριακάτικης (20/10) αναμέτρησης.
Πηγή: forzaonline.gr
Το… dejavu για ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Μπορεί να μεσολάβησε διακοπή δύο εβδομάδων, ωστόσο ο Δικέφαλος εμφανίστηκε σοβαρός κι έτοιμος για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του, ενώ επιδίωξε να βρει και δεύτερο τέρμα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο αρχίζει να δημιουργείται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς μετά το δεύτερο international break της σεζόν 2024-2025 ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε ντέρμπι, παίρνοντας ξανά τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας (15/9) χωρίς ωστόσο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι έληξε με «λευκή» ισοπαλίας και τότε αποτέλεσε την πρώτη απώλεια βαθμών στο τρέχον πρωτάθλημα.

«Λευκή» ισοπαλία μπορεί να μην υπήρξε στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και ένα ακόμη ντέρμπι του Δικεφάλου δεν έβγαλε νικητή. Δύο διακοπές, δύο ισοπαλίες για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι έχουν ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με κομβικές αναμετρήσεις, που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή του πορεία. Μάλιστα, σε περίπου ένα μήνα έπεται ακόμη ένα international break, το τρίτο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, παρόλα αυτά ο Δικέφαλος, μετά από τη διακοπή δεν θα έχει μπροστά του ένα ντέρμπι.

Μετά τις προηγούμενες διακοπές του πρωταθλήματος ήρθε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό (0-0) και με την ΑΕΚ (1-1), ωστόσο στις 24 Νοεμβρίου θα έρθει αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Διαβάστε ακόμη...